Se hvem der er kommet over til min fødselsdag!

Beauté Pacifique solprodukter, mine favoritter i solen!

image

Annonce

Jeg passer naturligvis godt på min hud når jeg er i solen. Jeg håber alle mine læsere ved, at jeg aldrig kunne drømme om at tage solarie, at jeg sværger til selvbruner, og at jeg aldrig kunne drømme om at solbade uden faktor.

Jeg har i mange år døjet med pigmenter i ansigtet, forårsaget af solskader fra da jeg var yngre, og ikke brugte solcreme som nu. Det er virkelig ærgerligt! Hver dag derhjemme,bruger jeg også faktor i mit ansigt, men når jeg er et sted som her, i LA, smører jeg helekroppen ind, før jeg forlader mit hotelværelse. Jeg har før været på ferie med nogen, der tog let på solen og ikkebrugte solcreme, og det kan simpelthen undre mig. Man ved det er usundt at ryge, og man det det er dumt ikke at bruge solcreme – det SKAL man simpelthen vide. Så jeg vil tippe jer med mine yndlingsprodukter, og det kan næsten ikke komme som nogen overraskelse, hvilke produkter det er. Som tidligere fortalt, har jeg i mange år brugt Beauté Pacifique, og de har nu lavet nogle fantastiske solcremer, og aftersun.

image

Til kroppen bruger jeg denne fugtgivende solcreme med E-vitamin og en faktor 30. Og nej, det betyder simpelthen ikke, at man ikke bliver brun! I har set hvorbrun Hollie Nolia er, og hun bliver dyppet i denne her. Det man ikke bliver, er rød, men får en pæn brun farve, når man beskytter huden. Og ja, det tager naturligvis lidt længere tid,end hvis man bare steger 3 timer uden, men så er man altsåogsåsikker på farven skræller af igen – og så er man jo slet ikke brun. Så hellere bygge det fornuftigt op 😉

Du finder solcremen Stay Outside HER

image

image

Jeg helgarderer mig altid i stærk sol, og den er altid “værst” mellen kl. 12-15, og især når man bader, da vandet reflekterer strålerne. Så pas ekstra godt på der! I ansigtet bruger jeg, udover solhat, mindst en faktor 30, som jeg løbende supplerer op med i løbet af dagen. Denne her har udover solfilter, også en god anti-age effekt. Ja tak! For selvom jeg faktisk KUN fylder 37 år I DAG, så gider jeg jo ikke ligne en rosin om 10 år.

Min favorit er Stay Beautiful, som fåes HER 

image

image

Når jeg kommer ind igen, bruger jeg denne aftersun lotion, som udover at virke kølende, også indeholder licorice root extract, som hjælper på lettere rødhud efter solbadning. Den har også C- og A-vitamin,men det jeg synes er aller bedst, som en lille bonus, er at den indeholder menthyl PCA som virker mod MYG (!!). Super genialt, da man jo ofte går ud om aftenen,hvis man f.eks er på ferie.

Stay Cool fra Beaute Pacifique finder du HER

I nat har jeg f.eks. sovet med fugtmaske på, for at fugte huden godt igennem,og det behøver manaltså ikke at være på ferie forat gøre. Min fugtmaske finder du HER

image

 

 

 

Næste indlæg

Se hvem der er kommet over til min fødselsdag!