Go' morgen her fra sunny LA

Mit yndlingsspot, The Ivy i West Hollywood

imageÉt af mine absolut yndlingssteder i West Hollywood, er den charmerende perle The Ivy. Jeg skal altid lige forbi det sted, når jeg er herovre. Det er et lille bitte sted der føles som en have, og ligger ret tæt på Beverly Hills, på Robertson blvd. Hvis man er en tur forbi Rodeo Drive, eller bare er i nærheden, er stedet virkelig et besøg værd. Jeg har flere gange set paparazzier stå udenfor og vente på kendte, der også kommer derinde. Sidste år skabte Kim Kardashian stort kaos, da hende og de andre søstre var forbi. Man skal nu ikke tage forbi for at jagte stjerner, men for at opleve hyggen og stemningen – der er virkelig vidunderligt.

image

image

image

image

Morgenmaden skal naturligvis skylles ned med en mimosa. Det er aldrig for tidligt til juice og champagne, aldrig!

image

Man får virkelig dejlig mad, og priserne er fair. For alt det vi bestilte, til to pers. som I kan se på billederne, kom vi af med 100 dollars.

image

image

image

image

image

The old-fashioned red velvet cake er The Ivys signaturkage, og den kan jeg ikkelade være med lige at smage på. Det er ren sukker, og der findes helt sikkert bedre kager… Jeg bliver bare så barnligt glad når den står der foran mig, så det skal den. Altså jeg spiste den jo – naturligvis da! 😉

Deres crab cakes er også virkelig gode. Dem fikjeg dog ikke denne gang.

image

image

image

 

Næste indlæg

Go' morgen her fra sunny LA