Diamantbryllup og hygge i haven

Så må han jo bære mig…

imageJeg er rigtig blevet guide, på denne her tur til jylland. Jeg har efterladt Hollie Nolia hos mormor og morfar, hvor hun skal holde ferie, imens jeg er i USA. Jeg savner hende allerede, men jeg ved hun får en dejlig ferie. På hjemvejen kørte vi igennem Rebild bakker, som Rasmus gerne ville se. Han vil så gerne se ALT. Han har rejst rigtig meget, er medlem af De berejstes klub, og har besøgt 136 lande i verden. Faktisk flere, men det tæller først når man har været der i 24 timer, og i nogle af landene har det ikke været muligt af sikkerhedshensyn. Well… Han går altså ret meget op i at se og lære alt hvad han kan komme i nærheden af, så han får da de rundvisninger jeg kan give ham. Han kan godt lide at vandre, bestige bjerge og tage på overlevelsesture i Amazonas og den slags. Så sover han bare dér, på en øde strand  sammen med store skildpadder eller bygger en lille hytte inde i junglen – der er jeg nok lidt mere til noget med ca. 5 stjerner 😉 Men jeg synes det er vanvittigt maskulint og sejt, at han gør den slags, er god til at skyde (har været officer i flyvevåbnet) og ikke er bange for noget. Det er da en rigtig mand.

Da det gik op for mig, at han havde tænkt sig vi skulle gå op på toppen af de bakker her, måtte jeg hive alverdens undskyldninger frem. Jeg gad for det første ikke, og for det andet havde jeg badesandaler på. Men op skulle vi, så han bar mig op af de mange, mange trin (altså en del flere end på billedet) så vi kunne se udsigten. Den var da også flot, bevares. Sikke meget grønt græs vi så, så langt øjet rakte, og bakker… Nøøøøøj da. Jeg tænker vores fremtidige ferier bliver baseret på en del kompromisser.

Jeg rejser til LA i dag, og glæder mig til at tage jer med på min rejse. Det er nogle lidt andre bakker/hills derovre. Beverly Hills og Hollywood Hills, JA TAK 🙂

Først får I billeder af vores tur til Rebild…

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Næste indlæg

Diamantbryllup og hygge i haven