Her er de gulve jeg valgte til huset

Jinxer jeg det, hvis jeg fortæller at jeg…

imageKender I det, at man er så glad, at man er bange for noget går galt?

Jeg har flere gange i mit liv været rigtig, rigtig ked af det. Altså ulykkelig, såret, fortvivlet og på medicin for at komme ovenpå. Sådan et stort dyk kan alle få. Jeg har sagt til mig selv, at jeg nok slet ikke ville vide hvor glad jeg egentlig er i dag, hvis ikke jeg havde prøvet at være så ked af det. Nu ved jeg, at livet byder på store rutcheture, og jeg sætter så utrolig stor pris på det, når jeg er så glad som nu. Jeg har før gået i perioder med ondt i maven hver dag, hvor jeg næsten ikke kunne forstå at jeg kunne have så ondt, uden fysisk skade. Sådan er det med store følelser, og hos mig er der ikke sådan en fin lille mellemting. Det er enten eller. Derfor ved jeg også nu, at jeg er rigtig, rigtig glad. Jeg har godt nok mavepine, men det er af den gode slags. Der er så mange ting i hverdagen jeg bliver glad for. Store og små ting. Det er en stor glæde at jeg har skabt mig det her liv, og har mulighed for at give min datter en god og tryg barndom… Og en have! 🙂 Jeg har fundet ro, og overraskes flere gange dagligt med gode ting, der næsten ikke er til at forstå. Både arbejdsmæssigt og personligt. Jeg er enormt priviligeret, og når det så falder sammen med en dejlig forelskelse, så er det hele næsten for godt til at være sandt. Jeg er SÅ glad, at jeg næsten er bange for der skal ske noget dårligt. Må man være så heldig og lykkelig på én gang? Uhhhh jeg håber. Da jeg var yngre var jeg nærmest skuffet over at være født i Danmark, og langt ude på landet. Det var så uretfærdigt, at jeg ikke var født i Beverly Hills. Nu ved jeg, at verden er så pokkers uretfærdig, at jeg har været så heldig, at jeg netop er en af dem der er født her i smørhullet, og ikke i slummen i Afrika. Det sætter jeg pris på hver dag jeg vågner i en blød seng, og kan give min datter morgenmad inden hun skal i børnehave. Vi er heldige, vi er raske og glade. Jeg elsker mit liv!

Se lige hvor heldig jeg er, bare med de to her…

image

image

Husk, at det er dit liv, og det er dit ansvar at få det bedste ud af det. Nogle gange råber jeg højt de ting jeg elsker og forbander. Jeg taler faktisk meget med mig selv. Jeg tror jeg siger “jeg elsker dig Hollie Nolia” mange mange gange om dagen, når jeg bare går alene. Eller “gu ka’ du så, ta dig sammen for helvede!”, hvis jeg lige trænger til en opsang til mig selv. Jeg er meget styret af mine følelser, og klapper, griner og hopper som en lille hundehvalp når en lille ting går godt, men kan også hurtigt blive meget ked af det.

Hvordan går I og har det? Er I glade, kede af det, nyskilte, nyforelskede, syge, gravide, arbejdsløse, nyuddannede eller…? Jeg vil meget gerne høre hvad der sker på den anden side af skærmen 🙂

Næste indlæg

Her er de gulve jeg valgte til huset