Me & mini me :)

Lækker konkurrence & ringrideroptog i Sønderborg

image

Annonce

Vi har simpelthen haft den dejligste tur til Sønderjylland, som var vores lille miniferie sammen, da der ellers er prioriteret hus og have denne sommer. Vores sidste dag var vi en tur i Sønderborg, hvor der i dén grad var slået stort op om det årlige ringridning. Dét går de dælme op i! 🙂 Jeg kan godt forstå det, for det var også en dejlig stemning der er var. Lidt som Aalborg har Karneval, Aarhus har Aahus festuge og Bornholm har… Folkemødet vel? Så er der sgu fest!

Da vi var inviteret på denne tur af Destination SønderJylland, fik vi lov at se ringrideroptoget med heste, gøgl og musik. Hollie Nolia ELSKEDE det, og vi fik det hele med fra vinduerne.

image

image

image

Nå ja, vi nåede da også lige på strøgtur, shoppede og spiste dejlig frokost. Derefter nassede jeg mig så på besøg hos en lokal, der havde en sød pige som Hollie Nolia legede med. “Nååååhhh, så hvor bor I siger du, må jeg liiiiige se… Gir du kaffe?” 🙂 Sådan kan man ogsåmøde nye mennesker, og jeg håber da de kigger forbi hvis de engang er herovre.

image

Når man er på tur i Sønderjylland, som vi har været, så er det jo meget rart at der lige sker lidt. Jeg har ofte været med rundt i landet, på jobs eller tourné, hvor jeg har tilbragt noget tid nogle steder, og bare endt med at sidde på hotelværelset. Der er man altså ikke bagud i Destination SønderJylland, for de har fået lavet en smart app (og tjek lige det hyggelige layout), så turister og andet godtfolk kan fornøje sig lidt på disse kanter, uden at komme hjem og sige der var kedeligt. MOJN! Næhhh… App og blogger-Mascha, så har man altså lyttet efter i timen 🙂 Jeg er slet ikke blevet bestilt til at skrive alle de mange indlæg her, men jeg kunne slet ikke lade være, for vi har haft den skønneste tur, og der er virkelig dejligt i Sønderjylland. Jeg må se noget mere af Danmark.

Nå, til app’en, for den er altså ret god lige at have hentet, hvis man ved man skal derhen. Den hedder Oplev Sønderjylland, og her kan man finde gode spisesteder, shopping, sjove oplevelser, events og helt praktiske ting. Så er der lige en kalender over hvad der sker alle dage af spændende ting. Det kunne være Ghost walk på Gram slot, eller Ringridning optog.

Man kan også booke oplevelser på Visitsønderjylland.dk

image

image

OG SÅ….

Vi havde en skøn aften på Fakkelgaarden, hvor vi fik dejlig mad og vin (og alt det is Hollie Nolia kunne spise). Men jeg nåede ikke at sove i deres meget fine og romantiske værelser med havudsigt, men det kan du måske få lov til. Jeg har nemlig lokket Destination SønderJylland til at sætte et Løvfaldsophold på Fakkelgaarden på højkant, til en heldig vinder. Man kan vinde et ophold for 2 pers. i dobbeltværelse med havudsigt, og 4 retters menu – og det vil man gerne vinde, skal jeg lige hilse og sige 🙂

I finder konkurrencen på Destination SønderJylland Facebookside

image

Næste indlæg

Me & mini me :)