Lidt mere fra den skønne oase...

Vi klatrer i træer og spiser pandekager

Annonce

Nååå så så man lige mig være sej og klatre i træer, jo jo. Jeg følte mig lidt Tomb Raider agtig i outfittet, indtil  jeg hang mellem træerne og det hele flæskede ud mellem stropperne. Én (eller nogen) er vist blevet lidt kæreste-buttede. Men så var det jo godt at jeg fik rørt mig lidt.

Jeg havde en aftale med Hanne fra Visit Sønderjylland og hendes skønne datter Emma, der er jævnaldrende med Hollie Nolia. Jeg kan godt lide sådan nogle ting her, jeg synes det er sjovt, så Hanne havde arrangeret en tur til HighPark, hvor jeg klatrede mig gennem trætoppe og forhindringsbaner i den smukkeste skov. Vejret var perfekt, og jeg vil i dén grad anbefale andre at prøve det, hvis man er i området. Jeg har prøvet det indendørs før, men det er en hel anden oplevelse i sådanne omgivelser.

image

image

Der er langt ned, men man er jo spændt fast, så jeg synes nu slet ikke der er noget skræmmende i det. Det er sjovt og dejligt at prøve noget andet nogle gange.

image

image

Der blev heppet på mig. “Du er så sej mor!!” og selvfølgelig skulle hun også kravle lidt rundt med sej hjelm på. De hyggede sig så meget de to piger, det var helt perfekt.

image

image

image

Pigerne her, Emma og Hollie, er faktisk lige gamle med ganske få ugers mellemrum. Lidt sjovt at jeg endelig kan vise at hun er en lille petit en. Folk bliver altid overraskede over vi ikke er større, begge to 🙂 Str. 92 (2 år) er stadig en ret stor størrelse til hende.

image

image

image

Når man har klatret rundt og haft det sjovt, er det tid til pandekageeeeeeer!!! Lige ved siden af ligger der er hyggeligt pandekagehus, og der måtte vi jo ind. Pigerne var vilde for at smovse, og det var vivist også selv. Hvor hyggeligt er det lige?! Vi fik noget rigtig god mad derinde.

image

image

image

Næste indlæg

Lidt mere fra den skønne oase...