En aften med Blogly bloggerne

Sønderjylland, vores lille getaway

image

Annonce

Det er ren billedspam det her. Vi tog tidligt i morges flyveren til Sønderborg, da vi af Visit Sønderjylland er inviteret en tur herover. Det er en perfekt anledning til at få en dejlig hyggedag, og miniferie. Det er første gang jeg er fløjet herover, og det startede ret cool med super lækkert fly og god service i et smart sort fly – I like 😉

image

vi skal snart ud og køre i hestevogn, men jeg deler lige en masse billeder fra en indtil videre dejlig dag.  Der stod en lækker lejebil til os lige da vi landede, så vi var klar til at erobre Sønderjylland. Min eneste erfaring med Sønderjylland som sådan ellers, har været som gæstebartender for en 15 års tid siden – det glemmer jeg faktisk aldrig!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Vi kørte direkte til Universe, som er en videnskabspark, med spændende oplevelser og i smukke omgivelser. Det er guf for hjernen, med aktive lege der er noget mening med. Hollie Nolia løb rundt og sagde “jeg kan bare slet ikke lade være med at grine”. Det var stille, roligt og afslappende. Ja tak.

Nu har vi indlogeret os på det hyggeligste, hyggeligste sted der hedder Benniksgaard Hotel, som er en unik lille perle, her i Sønderjylland. Her er så skønt, og i aften skal vi i privat vildmarksbad og sauna, i vores lille tilhørende have.

image

image

image

image

 

 

Næste indlæg

En aften med Blogly bloggerne