Hvad har jeg egentlig gang i???

Vokenviden og blå skjorte… Det stikker helt af!

imageSå har man set det med. Mig i lyseblå skjorte. SÅ er man voksen! Men nu har jeg jo også fået en meget voksen kæreste.

Mit hoved bare vokser og vokser, med al den viden Rasmus fodrer mig med. Så kan man jo diskutere om den er vigtig eller ligegyldig for mig, men så bytter vi lidt. Han ved nu f.eks. hvad XOXO betyder (selvom han staver det bagvendt), og jeg kender nu hele Købehavns Rådhus’ historie. Sådan udveksler vi viden internt, og jeg er sikker på det er en meget givende oplevelse, for især ham.

Forleden var vi inde i byen hvor vi skulle slå lidt tid ihjel, og det endte med at jeg fik en lille rundvisning på rådhuset, hvor han har siddet i 6 år. Jeg elsker historie, og vil hellere end gerne se de flotte bygninger og høre om dem. Og jeg hører efter, det gør jeg! Jeg ved nemlig at han lige tester mig bagefter. “Hvornår var det nu at…”, som var jeg en elev. Det kan man da ikke overfor sin kæreste, haha. Under aftensmaden i går, skulle jeg pludselig høres i den katolske historie, som jeg (helt uden at spørge) fik udpenslet på Bornholm. Det skal lige nævnes at han underviser i finansiering på CBS, så det er ikke helt uvant for ham. Men alligevel… Lige flabet nok, ik 🙂

image

image

image

image

image

image

image

Foto af mig: Anja Ekstrøm

 

Næste indlæg

Hvad har jeg egentlig gang i???