Så er vi flyttet ind i det nye hus!

Velkommen til Wisteria Lane!

imageDet bliver så godt det her! Mit liv udspiller sig pt som et afsnit i Desperate Housewives, and I LOVE it 🙂

Jeg havde måske mest set mig selv som Gabrielle Solis, men må erkende at mit liv er meget, meget mere ala Susan Mayer. Men hey… Så længe “Mike” kommer rendende, gør det vist heller ikke noget 😉 Jeg har sågar mødt en tro version af Karen McCluskey. This is gonna be gooood.

image

På bedste american-style bankede det på døren, og udenfor stod naboerne med blomst og chokolade, og bød os velkomne. Er det ikke bare dejligt! Vi blev simpelthen så glade, og det er bare som om alting falder på plads lige nu. Altså bortset fra hjemmet… Det ordner godt nok ikke sig selv. Jesus christ et roderi. Jeg har jo solgt de fleste møbler, og ville ikke købe nye inden vi flyttede ind, da jeg havde svært ved at bedømme rum og plads. Lige nu er det noget af en mundfuld at få det hele færdigt, for tiden går mest med at pakke ud. Heldigvis har jeg verdens bedste assistent, Camilla, som er meget mere ordensmenneske end jeg.

image

image

Hvor heldigt er det ikke også lige, at den weekend vi flytter ind, er der Dragør marked. Vi var der kun ganske kort, da vi jo var ved at flytte, og jeg havde en dum migræne. Men en lille tur var bedre end ingen, og vi var heldige at møde nogle søde mennesker, og købe en masse billigt legetøj. Det er næsten for godt til at være sandt, men jeg nænner ikke at nive mig selv i armen endnu 🙂

image

 

 

Næste indlæg

Så er vi flyttet ind i det nye hus!