Prikker, det skal man da ha'...

Nu indehaver af hus, kat, flabet 3 årig og kampklar Dyson!

image

Annonce

Så blev man lige mobbet af egen avl på 3 år – mage til frækhed!

Men jeg kan altså kun indrømme, at hun ikke er vandt til at se mig sådan her, for hvis der er et lavt hegn at springe over, så er jeg hurtigt at finde på den anden side. Jeg har valgt at prioritere rengørringshjælp. Men, for der er naturligvis altid et men, nu er jeg jo flyttet i hus, og der er både en kat og en have der gør det lidt lang tid at vente på at Zlata kommer forbi (bare rolig, det er et etableret rengørringfirma med faktura og det hele).  Så jeg har fået støvsuger, sgu! Ikke en hvilken som helst støvsuger naturligvis… En Dyson V6 Total Clean. Og jeg kan love jer for, at der bliver total clean.

image

For ikke så længe siden lagde jeg dette billede på Instagram, af vores nye kat Ginger, der ikke er meget udekat, som jeg egentlig var informeret om. Ikke at det gør spor, for vi elsker Ginger, mor her elsker bare knapt så meget alle Gingers hår. Ginger har MANGE hår, og vil gerne ligge i den sorte stol, og på min sorte seng, naturligvis.

image

Jeg fik inden vi flyttede, tilsendt en støvsuger fra Dyson, som jeg skulle teste. Altså om den var noget for mig. Jeg fik den egentlig ikke åbnet først, da jeg hader støvsugere (derfor Zlata). Jeg er en lille størrelse, så at slæbe rundt på en stor støvsuger og en bøvlet ledning, det gider jeg bare ikke. Det gik dog hurtigt op for mig at jeg var nødt til at åbne kassen, da både kat og 3 årig tornado havde indviet huset. Nogle gange skal jeg bare lytte bedre efter, for det var slet ikke en af de dumme støvsugere der gemte sig i kassen, men en sej og meget handy Dyson – uden ledning! Så om den er noget for mig? Det må jeg altså sige, at det er den hvert fald. Den har en ret diskret dock den står og lader op i (den skal jeg lige ha’ skruet op), og så har den strøm til 20 min. Den har flere forskellige mundstykker, til både gulvtæppe, hårdt gulv, eller hvis man vil bruge den som lille handy håndstøvsuger… Eller suge provokerende 3 årig op 😉

Der er grundig gennemgang af støvsugeren, med både billeder og video lige HER

image

Jeg har før haft en noget billigere udgave af sådan en her, men det var sgu noget skrammel. Tror endda den fik en smøre med på vejen herinde. Men nu har jeg prøvet denne siden vi flyttede ind, og det er bare noget helt andet. Som I kan se gik der lige tv-shop i den, fordi jeg gerne vil vise hvor effektiv den egentlig er, og nem at tømme også. Jeg bruger den mest til det små-snavs der kommer i løbet af dagen, når Hollie Nolia krummer, eller katten har indtaget en ny stol.

image

image

Den er ret let at tømme. Man trykker bare på en knap,og så falder snavset ud…

image

Jeg har prøvet at forklare Hollie Nolia at det mest er faderen der støvsuger, og moderen er “kan du stave til CEO skat” 😉 Men hun insisterede, så jeg måtte købe en mini støvsuger til hende.

image

 

 

Næste indlæg

Prikker, det skal man da ha'...