Hollie Nolia style... Mormor here I come!

Hygge og Folkemøde på dejlige Bornholm

image

Annonce

Der er simpelthen så skønt her på Bornholm. Det er min første gang til Folkemødet, og første gang jeg sådan rigtigt oplever Bornholm. Jeg har været her før, udenfor sæsonen, og det kan naturligvis slet ikke sammenlignes med den stemning der er her lige nu. Eller hvert fald i går, hvor der var virkelig dejligt vejr. Vi bor i et hyggeligt sommerhus et stykke udenfor hele cirkusset, hvor der er helt helt roligt og fredeligt. Det er så skønt!

image

Hummer-hotdog, det er da LIGE mig! 🙂 I Allinge er der det hele sker, og det hele er nærmest forvandlet til en… Ja folkefest vel, med et strejf af festival. Bare uden musik, men med taler og debatter. Ja ja, bær over med mig, vi ved jo godt hvorfor jeg i virkeligheden render rundt herovre ik.

image

image

How I roll 😉 Jeg hentede denne forbandet fede Opel Cascada den anden dag, fordi man jo er NØDT til at drøne rundt i en cabriolet på solskinsøen, ik. Den ligger bare virkelig godt på vejen, og lidt sucker for turbo er jeg vel nok. Da jeg som det første smækkede os ude af sommerhuset, måtte jeg ud efter nye nøgler, og det gjorde nu ikke alverden. Det blev med taget nede, høj musik og tørklæde på hovedet ala old Hollywood movies. Det var nu egentlig fordi solen stod lige ned i mit ansigt, som jo ikke tåler sol uden solfaktor. Så var det jo godt der lige gemte sig et nyt Missoni tørklæde i tasken.

image

Nå ja, så blev bilen da også væk på et tidspunkt… Følg med på Snapchat: maschavang

image

image

image

Efter en masse spændende indslag og hygge (hvilket naturligvis betyder hvidvin i solen) i Allinge, stod den på lidt mere rolig aftensmad i Gudhjem, væk fra det summende folkemøde. Hold nu op hvor var der hyggeligt, og dejligt at se solen gå ned over den flotte ø. Vi kørte en dejlig lang tur, og det mindede nærmest som en eventyrskulisse med det flotte lys, dis og tåge der faldt helt perfekt sammen på en dejlig sommeraften.

image

Altså “vi” betyder jo ikke bare mig, men også ham her….

image

image

Well hello there 😉

image

 

 

 

Næste indlæg

Hollie Nolia style... Mormor here I come!