Kom med i bad, på en sjov og allergivenlig måde...

Hollie Nolia style… Mormor here I come!

image

Annonce

Jeg er lige nu på Bornholm, til Folkemøde, hvor jeg bla. skal deltage i et debatarrangement med UNICEF… Og hygge i et godt gemt sommerhus 😉

For at få mulighed for at tage herover, skulle Hollie Nolia over til mormor og morfar (og onkel! Som hun siger) for at passes imens. Det var lidt udfordrende at få det hele til at hænge sammen tidsmæssigt, så jeg endte med at få dem til at drøne til Århus, og tage imod hende. Den faste læser vil vide at jeg har et ret stramt forhold til flyruten kbh-Aalborg, så jeg bookede i stedet billetter på den nye vandflyver, Nordic Seaplanes, mellem Kbh-Aarhus.

image

image

image

I ryger lige med på en Mascha-dag her 🙂

Dagen startede med telefonmøder med revisor (jeg starter alle de samtaler med “undskyld”!), samarbejdspartnere, Blogly sælgeren Stine, og så med advokat. Alt imens telefonen hænger på skulderen, trykker jeg hjerteformede nutellaboller ud til Hollies morgenmad, tænder for Pippi Langstrømpe, overtaler katten til at putte med hende, finder tøj frem og hører lyden af mails der tikker og skyder en hvid pil efter egen morgenmad eller kaffe.

Vi kommer afsted, og ind til København. Jeg kan næsten ikke lade være med at hvine, da jeg opdager at jeg kan parkere min bil lige udenfor flyveren – altså det er en vandflyver. Der er massevis af p-pladser på Holmen, hvor vi skal afsted fra, og der er kun os der skal flyve med. Indtjekningen tog under 30 sek. og det tror jeg egentlig ikke engang var fordi der kun var os. Det er begyndt at tage vanvittig lang tid i lufthavnen, siden de nedlagde indenrigs, de sataner. Nå, men mor her er jublende!

image

image

Se lige den ligge dame her, hun bliver da ikke forvendt med noget, tror I? Sit eget lille fly, fordi hun skal hjem til mormor. Det må da være standard 😉 Det var nu en rigtig god og effektiv måde at aflevere hende på, og samtidig var det sjovt at flyve med vandfly. Det larmede lidt, så nogle gange tog vi høreværn på, og andre gange skreg vi af grin, så vi var ved at tisse i bukserne, når der kom lufthuller. Det kildede så meget i maven, og vi elskede det. Det er virkelig at anbefale, selvom det selvfølgelig koster lidt mere end alm. fly… Men det var sgu en SOS’er det her (og nej,jeg bliver ikkebetalt forat skrive det her).

image

Mormor og morfar stod klar da vi ankom, jeg kyssede farvel og fiklige en hurtig snak, og så hoppede jeg ombord igen. Fra jeg steg ud af bilen, og til jeg sad i den igen, gik der ca. 2 1/2 time. Da jeg steg ud gik jeg lige 50 skridt hen til min bil, satte mig ind, og kørte afsted til næste aftale.

image

image

Og så hjem igen…

image

Resten af dagen bestod i at hente en bil hos Opel, og lave lave 3 interviews på vejen. Det gør jeg bedst, når jeg kører bil. Herefter var der så blevet lagt en plan for mig, der hed negle på hænder, blegning af tænder, tanning og negle på fødderne – altså det er shellac jeg får på neglene. Da jeg var hjemme kl. 20 havde Camilla været hjemme hos mig og fået styr på en masse sager (hun er SÅ fantastisk!), og bor også i huset imens jeg er væk. Så bare rolig, katten dør ikke af sult 🙂

Det er denne dragt som Hollie Nolia har på, fåes på Hollienolia.dk

hollie-nolia-buksedragt-hollie-nolia_880x1320c

 

   

12 kommentarer

 • Rebecca

  Superwoman! ?❤️ Jeg er imponeret over dit overskud og kunnen gang på gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det der, det er world class??? Hollie og hendes LV taske, jeg æææælsker det!!! Mascha, du har så meget succes og du er SÅ populær. Jeg er så underholdt af alt hvad du laver, du gør det SÅ godt?
  De største kram fra Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Enig med ovenstående! 🙂 Det er så fedt at se hvordan du bare får det hele til at gå op i en højere enhed med eks kæreste, forældre i Nordjylland osv. Og hvor er dine forældre også bare skønne, gid alle bedsteforældre var lige arrangerede i deres børnebørn.
  Rigtig godt folkemøde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Sommer

  Jeg elsker virkelig den her blog…. Top underholdende og jeg får så mange gode ideer og tips til nye ting og muligheder… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kære Mascha.
  Du er simpelthen über-sej! Du er en kæmpe inspirationskilde for alle kvinder med børn og ambitioner for deres karriere. Jeg elsker at du bare får tingene ‘fikset’, ikke så meget pjat eller fokus på janteloven – bare afsted.
  Tak for dig – mange tak!
  De bedste hilsner Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Hvor er det bare fedt at du har mulighed for lige at sende til mormor og morfar på den måde… hold op jeg er misundelig… men min dreng går i skole, og kan ikk bare lige futte afsted… 🙂 Og så er det squ bare for sejt alt det du opnår,… YOU ROCK!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er simpelhen for sej? Hvor ville jeg gerne ha din energi og dejlige attitude ?
  Må jeg spørge dig om 2 ting jeg undrer mig over?

  1) er irina ikke længere en del af blogly?
  2) hopper du “snart” med på vognen igen ifht lækker gås?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders

  Det ser fedt ud. Jeg glæder mig til at prøve ruten, og jeg synes faktisk at prisen er ret rimelig. Så vil jeg prøve at glemme, at det er et 50 år gammelt fly, som er købt brugt i Iran, haha. Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor og hvordan får du bleget tænder? Bliver de mere følsomme bagefter?
  Elsker HN ’s dragt. Den er hermed indkøbt til mon lille prinsesse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg vil også gerne høre mere om blegning af tænder. Har aldrig prøvet det. Men vil så gerne have hvidere tænder. Håber du vil fortælle lidt om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Mascha hvad str går den dragt op i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  SÅDAN!!! 😀

  Powerkram herfra
  http://www.tinebonde.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Kom med i bad, på en sjov og allergivenlig måde...