Det trækker op til storm...

Stolt pige, nu i ny børnehave

imageSå er der en der er startet i ny børnehave, og hvor har vi bare glædet os. Vi besøgte den for længe siden, og startede så i mandags, selvom vi ikke er flyttet endnu.

Første dag var jeg med hele dagen, og hun løb direkte ind og legede, det gik så fint. Jeg er virkelig vild med børnehaven, og det føles så rigtigt for os allesammen, at der er der hun skal være. Ikke ét ondt ord om hendes gamle børnehave, men det var bare ikke lige hende åbenbart. Hver morgen vågner hun helt glad og siger “jeg skal i børnehave i dag, den nye børnehave, ikke den gamle, vel mor” 🙂 Den er skøn, stille og rolig og hun kan selv bestemme om hun vil lege med Barbie, tegne, tage en bid af chokolademadden i madpakken, lege med iPad, tumle i puderummet eller gå udenfor. I dag er de på tur i den lokale kirke, som de er hver måned, for at være med i en gudstjeneste. Jeg elsker at man bruger nærmiljøet på den måde, og at man gør noget oplagt som at introducere de små børn for vores allesammens historie. Ja, jeg foragter religion, men det har intet med det at gøre. Jeg elsker vores danske historie og kultur, og om de hører en historie fra bibelen, eller om Pippi Langstrømpe, er der for mig ingen forskel på. På bare få dage er hun helt tryg ved at være der, og gad nærmest ikke vinke til mig i morges da jeg afleverede hende. Jeg havde ellers regnet med jeg skulle blive der lidt længere, men det var der bestemt ingen grund til. Så flytter vi lørdag, og hverdagen i nyt hjem og ny by begynder for alvor på mandag. JUHU!!

image

image

Vi får det bare SÅ dejligt i Dragør, det er jeg sikker på. Hver dag efter børnehave har vi hørt forbi huset og fodret katten og hygget i haven 🙂

image

image

image

Se i øvrigt lige hvor glad og stolt hun er for madpakken, i den fine madkasse 🙂

image

Næste indlæg

Det trækker op til storm...