Se lige så fin hun er, i eget design :)

Her er vores (sådan cirka) første hotelværelse på ferien

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Eller, det er faktisk ikke rigtigt. Vi havde lige et værelse først, som ikke passede den lille dame (og hendes mor, for nu at være helt ærlig). Jeg er meget visuel, og hvis jeg tager på sådan en ferie her, så skal det bare spille lige efter mit hoved, ellers er jeg ikke rigtig glad, og det gider jeg ikke. Hvad der betyder noget for mig, er sikkert total ligegyldigt for andre. Det andet værelse var småt og brunt, og levede ikke op til forventningerne på billederne hjemmefra – men så fik jeg dette værelse (med hvidvin i minibaren), og SÅ var mor glad 🙂 Der var både walkin til vores tøj, og perfekte pools lige udenfor døren. Der var vist 4 børnepools på hotellet… Fedt sted! Men meget stille og ikke meget spændende for Hollie Nolia. Det passede fint med 5 nætter der, og så videre. Jeg ville ikke ha’ undværet at prøve bo her.

Hotellet hedder Centara Grand, og ligger i Hua Hin. Jeg har ikke selv booket det, da jeg havde rigeligt om ørene inden afgang, så jeg fik hjælp af Yaneeda, til at skræddersy vores ferie. Jeg plejer ellers at gøre den slags selv, eller få hjælp af min assistent, men nu prøver jeg dette, og skal nok give en melding på hvordan det er gået.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jo den er god nok, hun står lige og siger “fedt manner!!!”, fordi hun kan se børnepoolen fra værelset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5404

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har naturligvis et Club værelse, som gør at man har lidt flere fordele end et standardværelse. Der er bla. lækre tapas, champagne og vine hver eftermiddag. Man kan næsten stille uret efter os 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selvom jeg markerer dette indlæg som annonce, så har jeg altså betalt for rejsen. Men som I ved med forbrugerombudsmanden, så kan reklame ikke gradbøjes, og jeg bliver hurtigt “i tvivl”, og så skal man jo markere det. Jeg fik sgu også en flaske gratis vin (tissede den ud i Thailand, så har ikke tænkt mig at betale SKAT af den!), så må hellere være på den sikre side.

 

Næste indlæg

Se lige så fin hun er, i eget design :)