Buffet, ferie, look og chartershow

Se lige så fin hun er, i eget design :)

IMG_5415 (1)Ej se nu lige her! Alt imens vi sidder langt, langt væk, fører vi os alligevel frem hjemme i Danmark.

Vi er jo meget glade og stolte over børnetøjskollektionen fra Holie Nolia, så da Se & Hør spurgte om de måtte lave lidt til bladet om det, så stod mor spændt som en flitsbue – ja tak da! 🙂 Tøjet er jo netop udkommet i 100  butikker i både Danmark og udlandet, og efterårskollektionen er afleveret til produktion.

Den lille dame er simpelthen så dygtig, og havde en fest den dag vi skulle lave billederne til Se & Hør. Hun er bare helt med på hvad der foregår, og er en stor naturlig del af hele processen.

Tøjet forhandles på Hollienolia.dk

Den der “lille” ting som vi lavede, blev simpelthen til fire sider inde i bladet, med masser af billeder og historier, samt forside som man kan scanne, hvor der så popper en video op med os på. Det er en helt ny app som Se & Hør har lavet (og lige vundet to fornemme priser for!). Det kalder jeg dælme at være fremme i skoen, og godt tænkt af et trykt medie. Der er mange der ikke helt er med på den udvikling jo. App’en hedder Mit Se & Hør, og jeg er sandelig ikke for fin til ikke selv at have downloaded den. Man kan, når man har den, lige gå hen og scanne forsiden af bladet, og vupti, så hopper Hollie Nolia og jeg ud i en eksklusiv video – vi er som to små tæger, I kan bare ikke blive fri for os 😉 Prøv det næste gang i står I køen. Man kan også følge kendte derinde, og for liiiige at se hvad det går ud på, er jeg jo nødt til at prøve følge mig selv, haha.

Nå, men ned I kiosken for pokker, mor her er så stolt. Vi har total overtaget dette nummer jo 🙂

IMG_5610

IMG_5414

 

Næste indlæg

Buffet, ferie, look og chartershow