Her sidder jeg lige nu, og spiller total voksen!

Sandheden om mine kindben/æblekinder…

IMG_4578Jeg får ret mange spørgsmål omkring mine kindben, hentydninger til de er pumpede, og at mit ansigt er fyldt med botox. Selv min farmor spurgte forleden om jeg havde fået noget i dem.

Status er dog, at mit ansigt er 100% fri for botox og fillers – lige nu. Jeg har intet imod at få skudt noget i skærmen, og skal da også ha’ det igen, men lige nu vil jeg bare gerne lige ha’ overblik over “skaderne” 😉 Mine fyldige kindben er ganske enkelt fedt, fordi det åbenbart er der det sætter sig først, når jeg tager på. Og på sidebenene. Jeg synes egentlig det er lidt irriterende at det i perioder er så meget, for når jeg smiler bevæger de sig så meget op at de rammer mit synsfelt og skubber til solbrillerne. Kom ikke og sig mit liv ikke er problemfyldt, haha.

Hvis man gerne vil have sådan nogle æblekinder eller mere markante kindben, så er fillers ganske effektive og virkelig pænt. Min blogger Dr. Sperling er ekspert i den slags, og kan klart anbefales. Følger I hendes blog? Hun har MANGE gode tips!

Hvis I skulle ændre noget ved jeres udseende, hvad skulle det så være?

IMG_4738

IMG_4560

IMG_4632IMG_4741

IMG_4743

Næste indlæg

Her sidder jeg lige nu, og spiller total voksen!