Jeg vandt!! NORDIC Blogger of the year!!

Barretræning hos Jacks Studio – jeg elsker det!

IMG_4965Det er ganske få veninder jeg har haft længe. En af dem jeg har været heldig at kende længe, er Mai-Britt, som jeg mødte da jeg arbejdede på The Voice, hvor vi havde et TV program sammen. Mai-Britt er en af dem jeg ved er der for mig, uanset hvad, uanset hvornår. Også selvom der går længe mellem vi ses. Hun er god hele vejen igennem, og det kan man virkelig ikke sige om alle. Jeg møder oftere og oftere folk, der på den ene eller anden måde handler virkelig egoistisk og skruppelløst, og begrunder det med “jamen det er jo business”. Det er, i mine øjne, aldrig en undskyldning for at være et røvhul der udnytter andre. Det kender både Mai-Britt og jeg til, og vi har grundlæggende samme værdisæt, hvad angår venner og samarbejdspartnere.

I dag var så første dag jeg var nede i hendes flotte nye center, Jacks Studio, som er opkaldt efter hendes afdøde far. Hold kæft jeg er stolt af hende. Og drøn misundelig på den røv, som jeg stod bagved i 1 time!

Jeg var med på en barretræning, som var vanvittig feminint og vanvittigt hårdt. Det er lige mig kan jeg mærke. Måden at bevæge sig på gør mig bare glad. Det der med crossfit, og hård maskulin træning, det er ikke helt mig. Jeg følte jeg mig feminin på en måde, en pige uden rytme sjældent har prøvet (mig). Jeg bildte hvert fald mig selv ind, at jeg så ud som Mai-Britt, hvilket helt sikkert har været langt fra 🙂

Jeg er hoocked, og jeg synes virkelig I skal prøve det. Hvis I bor på Amager eller i København, håber jeg at I vil tage ned til Jacks Studio, for der kommer jeg hvert fald fremover. Måske vi kan træne sammen?

Man har altså mere tøj på, bare rolig. Jeg skulle bare lige gøre mig til efter timen 😉 Det er for alle, i alle størrelser og alle aldre. Vi var et godt blandet hold, så kom frisk.

IMG_4986

IMG_4993

IMG_4961

IMG_4955

Se lige hvad der også er. Der er mange gode hold, se mere på Jacks Studio 🙂

IMG_4991

   

12 kommentarer

 • Cecilia

  Hvor er det sjovt du skriver om dette sted! Jeg cykler dagligt forbi til og fra job, og som ny jyde i København søger jeg et sted som kan hjælpe mig med at få mig igang. Jeg var så sent som igår inde og tjekke deres hjemmeside ud, hvor jeg undrede mig over hvad det der mon var for noget.. Hmm, jeg må vidst også hellere få det prøvet, jeg er gerne din træningsmakker! ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mormormedstiletter.dk

  Girl, you look goooodd!;-)
  Ser ud til at være et spændende sted – findes det også i Jylland?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville ønske jeg boede tættere på Amager, så jeg havde muligheden for at træne hos Mai-Britt igen.
  Jeg dansede hos hende dengang hun havde latin og retromix i FW sammen med min mor, og elskede det – og hendes vilde energi ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er den smukke trænings bh fra (den blomstrede/mønsterede) 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  DE dér små sokletter… hvor får man dem? De er meget instavenlige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Først Stort tillykke med prisen du vandt <3 hvor gad jeg godt gå til det, men bor desværre i nordsjælland Humlebæk og der har vi bare aldrig de gode steder at træne. Du må prikke til din veninde og sige at hun må åbne i nordsjælland. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte-Louise

  Kære mascha hvor er dine super fede træningsbukser fra? Og tillykke med prisen, jeg stemte på dig fordi jeg elsker at følge med i din færden på din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Tak 🙂 De er fra YAS mener jeg det hedder. Men der er virkelig dumme, sidder træls og glider med – vil ikke anbefale dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Hamann

  Hvor er det fantastisk at læse dit skriv om Mai-Britt kære Mascha. Det er spot-on og jeg bliver så begejstret og glad indeni over den ros du sender både i Mai-Britts retning, men og til hendes Studio. Hun knokler for det, ud fra en ren hjerteenergi og er hamrende dygtig.
  Happy Training ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Nielsen

  Sidste weekend spiste jeg på Cafe “A” og gik lidt rundt i området. Synes Jacks’ Studio så spændende ud. .. Bedre og sjovere end Fitnessworld, som jeg har meldt mig ud af (efter flere år). Prøvetime i Barre-træning / 10-turs kort osv. … næste weekend….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Jeg vandt!! NORDIC Blogger of the year!!