Vil du med mig til Thailand, og tabe dig??

Julie Zangenberg og jeg i fjerneren i aften

IMG_3692

Annonce

Hov hov, jeg skal da se Julies madselskaber på Kanal 4 i aften, kl. 22 🙂

I programmet inviterer Julie Zangenberg (der jo er Blogly blogger) nogle piger hjem på skift, til at lave mad og sludre. I de andre programmer har hun bla. haft besøg af Medina og Christiane SM. I aften er det så mig… Og vi ved jo jeg er en lille tornado i et køkken. Not!

Det er et halvt år siden vi optog det, og jeg havde da helt glemt det, indtil jeg så en reklame i tv for det. Og nu er det så i aften det kommer. Det er altid noget underligt noget, det med der går så lang tid. Det var faktisk nogle rigtig hyggelige optagelser, som fandt sted i Julie og Niclas’ sommerhus. Det var min gode ven Mike der filmede, og vores fælles Signe Eflund kom også og spiste med.

IMG_3684

IMG_3705

Så, hvis du bare laver maden Julie, så spiser jeg den, imens du vender ryggen til 😉

IMG_3688

Vi vil ha’ mere desseeeeert!!! Den kage var SÅ lækker.

IMG_3708

Næste indlæg

Vil du med mig til Thailand, og tabe dig??