Min inspiration til Bodil-looket

Mit Bodil look og masser af billeder

IMG_2999 (1)

Annonce

Jeg vil starte med at sige, at opgaven blev løst bedre end jeg overhovedet havde forestillet mig. Mit mentale billede var ret meget sådan her. Jeg havde tøjkrise indtil samme dag, og min jakke var jeg ret længe om at finde frem til, og gik (heldigvis) som sidste sted i går ind til iil7, hvor den bare hang og ventede på mig. Lige som jeg havde forestillet mig den skulle være. Jeg elsker den butik, de har så lækre ting, og jeg får altid en hyggelig sludder med dem der har den, som er mor og datter.

Pigen der overstråler mig på billedet, er min veninde Signe Heindorf, der havde arrangeret at vi skulle gøres klar til Bodilprisen inde hos Lala Lounge af Louise Liisberg. Og jeg skallige love for vi blev gjort klar. SE lige det hår her!!!

IMG_3002

Jeg kørte på vejen derind forbi Nori sushi, som virkelig laver god god sushi. Det er værd at køre til Østerbro efter! Da jeg kom ind til pigerne, stod der lækkerier klar med frugt, chokolade og drinks – kunne man overhovedet ønske sig at blive mere forkælet? Det var så hyggeligt, og imens Louise tog sig af mig, var signe i hænderne på Susanne, der har Lala Lounge, faktisk lige 100 meter fra mit kontor.

IMG_2908

IMG_2909

IMG_2905

IMG_2914

Louise har ikke stylet mig før, men da jeg ved hun har været en del af Vild med dans holdet, var jeg nu meget tryg. Jeg havde i forvejen sendt hende de billeder jeg viste jer i går, som inspiration, men helt ærligt slet ikke forestillet mig det ville blive så flot og detaljeret bag på. Wow!

IMG_2989 (1)

IMG_2988

IMG_2987 (1)

Signes dragt er fra Gina Tricot, min jakke fra iil7, bukser fra Lollys Laundry, øreringe fra Stars by P og sko fra Christian Louboutin.

IMG_2994

IMG_2998

Jeg ønskede egentlig at være lidt afdæmpet, da jeg ikke ville stå og brillere på den røde løber i et stort skrud, til et arrangement hvor jeg er gæst. Men jeg skal da lige love for jeg faldt mere ind, end jeg havde ønsket. Den fest havde sgu haft godt af et stort vildt skrud, for stort set alle var i sort, og mange af kvinderne i sort sæt ala mig. Der kunne de altså godt blive lidt mere kulørte – det er Bodil for fanden!

Festen til gengæld… Lad mig sige, at jeg er IKKE frisk i dag!!

IMG_2965

Jeg var inviteret til Bodilprisen af min veninde Signe, som Roland Møller der vandt en Bodil for bedste mandlige hovedrolle, bor hos. Selv har jeg kendt ham i mange år. Her sidder Signe ved siden af hans mor, der trygt holder den flotte statuette. Sød familie!

IMG_2967

IMG_2979

IMG_2969

IMG_2972

Næste indlæg

Min inspiration til Bodil-looket