Vi fik også trillet påskeæg

Go’ Morgen Danmark looket + min nye hårfarve

IMG_3822

Annonce

Jeg var vanvittigt tidligt oppe i morges. 5:30 sgu! Vi kom hjem fra påskeferie i går, og det passede lige med jeg kunne tage et smut forbi Go’ Morgen Danmark her til morgen, og tale om den nye Bridget Jones film – Bridget Jones’ Baby. Den kommer først til september, men jeg GLÆDER mig!! Jeg har set de andre to film utallige gange, især da jeg blev single igen. Elsker dem.

Det er jo sådan med den slags tv, at man kommer derind, får lidt kaffe, morgenmad og noget makeup på. Jeg har været derinde utrolig mange gange gennem årene, og synes altid det er så hyggeligt. Kender efterhånden også en del af folkene derinde. Jeg tager altid en maaaasse makeup på hjemmefra, så jeg bare skal finpudses lidt. Der er jo ikke tid til alle gæster skal igennem den store tur, men alle bliver lige pudret op.

IMG_3818

Jeg var iført skjorte og skindleggings fra Lollys Laundry, og feeeede støvler fra Toga Pulla. Det lyder næsten som en cowboy når jeg kommer gående 🙂 Mine er i ruskind.

IMG_3821

Jeg har slet ikke fået vist jer mit nye hår, men det er fordi jeg ved at Signe Eflund ikke synes det er helt færdigt endnu. Men det er altså blevet mørkt i bunden igen, og er ret mørkt når jeg laver hestehale. Var træt af jeg fik udvoksning, og har det bedre med noget kontrast til ansigtet. Det blonde look hører, formig, bare en anden tid til. Det her er mit “voksne” look 😉

IMG_3831

IMG_3835

Næste indlæg

Vi fik også trillet påskeæg