Jagten på legehuset er begyndt

Til premiere på Batman vs Superman

IMG_3518

Annonce

I går aftes var jeg til premiere på den nye Batman vs Superman film i Cinemaxx, sammen med Signe Heindorf. Jeg havde tøjkrise og absolut INTET at tage på. Var en tur i Fields overfor, for at se om jeg lige kunne finde noget – der var nada! Men fandt disse stilletter jeg har på, i Zara. Jeg endte i skindleggings fra Lollys Laundry, skindjakke fra YAS, og hev en t-shirt ud fra bunken hvor der simpelthen stod Wonder Woman på. Perfekt!!! Mine solbriller er fra Victorias Secret, taske fra Zara og øreringene fundet på A-hjort.dk.

IMG_3507

IMG_3512

IMG_3522

Det var virkelig et godt arrangement, hvor vi var delt op alt efter hvem vi var inviteret af. Jeg blev inviteret af Batman, som jeg også klart holder med. Superman er lidt fimset for mig, og hans dragt i filmen ser også ud til den er med palietter – Batman derimod. Grrrrrrr 😉

I kan nå at se mere på min Snapchat: maschavang

Filmen er nok “bare” en typisk superheltefilm. Den var god og underholdende, men en time for lang efter min mening. Er sikker på der er mange dragen og mænd der vil elske den. Der er meget KAPOW i den… Og en lækker Wonder Woman.

IMG_3523

IMG_3524

IMG_3528

IMG_3529

IMG_3538

Jeg var i bil derind, og hentede Signe, som jeg slet ikke har noget selfie med fra aftenen… Hva’ sker der lige for det?? Jeg er dårlig til at køre i så høje hæle, så den ene bliver lige skiftet ud under kørsel. Ærgerligt jeg tog bilen, for vi endte på champagnebaren Balthazar med nogle herrer vi sad ved siden af i biffen. Altså vi kendte dem i forvejen, vi støver ikke bare mænd op på den måde.

IMG_3535

Jeg så lige Andreas’ Facebook…. Hahahahahahahahaha!!!! OMG altså, tosse 🙂

IMG_3536

Næste indlæg

Jagten på legehuset er begyndt