Det her topper det dummeste jeg (nogensinde) har gjort!

Kender du et skilsmissebarn? Så skal du læse dette…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Måske husker i at jeg lavede nogle personlige bøger til Hollie Nolia til jul (her)? De var et hit, og der var ret mange af jer der var glade for tippet. Derfor vil jeg fortælle om en anden, og meget vigtig bog, man kan personliggøre på samme måde. Bogen fra Minbedstebog.dk handler om skilsmisse, og er en rigtig god idé, hvis barnet gennemgår sådan et forløb.

Jeg lavede selv en til Hollie Nolia, for at læse den så troværdigt som muligt. Det gav mig lidt en idé om, hvad mange skilsmissebørn skal igennem, og er noget der er så vigtigt for dem at få en forståelse af, og få forklaret. Da jeg læste bogen fik jeg en kæmpe klump i halsen, fordi det gik op for mig hvor svært det må være at være så lille, og have så mange følelser. For selvom mor og far ikke længere elsker hinanden, så elsker barnet jo stadig mor og far allermest i hele verden, og helst sammen. Jeg er så heldig at Hollie Nolia ikke har været det igennem, da hun var for lille til at forstå det. Men man kan jo ikke altid vide hvad livet byder på, og står man i sådan en situation, så er det så vigtigt at børnene kommer hele igennem det. Jeg forestiller mig at det kan være rigtig svært at tale om nogle gange, og få sat ord på alle de følelser der kan være i den lille krop. Minbedstebog.dk har en masse skønne bøger, hvoraf nogle af dem går ind under kategorien vigtige fortællinger. Der vil jeg virkelig anbefale bogen ‘En fjer til (og så barnets navn)’, som er en fortælling til barnet i børnehøjde, der kan hjælpe med forståelse og trøst, når det er nødvendigt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bogen her handler om et barn hvis forældre skal skilles. Det er svært for barnet at forstå, og der bliver sat ord på hvor ondt det gør i maven, og hvor ked af det barnet kan være. Under fortællingen møder barnet en fugl, som viser/visualiserer hvordan andre børn er kommer igennem det at være så ked af det, og at man sagtens kan blive glad igen – det tager bare noget tid. Til bogen medfølger en fjer, som fuglen giver barnet, som kan holdes tæt og bruges til at få gode tanker, når barnet bliver trist eller ked af det. Når bogen læses er det med barnets eget navn, og forældrenes navne, så det bliver så virkelig som muligt for barnet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes inderligt at denne bog er noget af det bedste, og kan kun anbefale at man giver den en chance, for barnets skyld. Man skal nok lige læse den selv først, da jeg selv havde svært ved at holde tårene tilbage

Udover de vigtige fortællinger, findes også nogle hyggelige historier, som vi har været ret glade for. Udover man selv vælger de navne der skal i bøgerne, kan man også vælge hudfarve og hårfarve, samt skrive en lille personlig besked i bogen ved tryk. Det kan være en rigtig god og betænksom gave, hvis man har et vennepar der gennemgår en skilsmisse, man selv er forælder eller bedsteforælder.

Bøgerne finder I hos Minbedstebog.dk  og I får frem til 1. April 15% ved brug af rabatkoden: ma15bog

Vigtige fortællinger / Hyggelige historier

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Jeg ved godt jeg har stavet forkert = kilder 😉 )

Næste indlæg

Det her topper det dummeste jeg (nogensinde) har gjort!