I skal prøve denne diner!

Det her topper det dummeste jeg (nogensinde) har gjort!

Skærmbillede 2016-03-15 kl. 08.54.48

Annonce

Den seneste månedstid har jeg følt der var noget galt. Jeg har været uoplagt og træt som aldrig før. Det startede, når jeg tænker tilbage, under min tur til Sierra Leone, hvor jeg mange gange kommenterede at jeg simpelthen ikke forstod jeg kunne være SÅ træt. Det har jeg været lige siden, og nærmest haft svært ved at koncentrere mig om dagligdagen og mit arbejde – fordi jeg simpelthen var ved at falde i søvn af træthed. Når jeg kigger tilbage på billeder fra de sidste uger, så er der så mange selfies og snaps af jeg er træt. Jamen jeg faldt jo sågar i søvn i min datters børnehavebus (!!).

Det her er så pinligt, og det må blive mellem os!

For noget tid siden havde jeg meget svært ved at sove, hvilket udløste meget migræne, derfor fik jeg sovepiller af min læge, som kun skulle bruges i enkelte nødstilfælde. Dem tog jeg så med på min tur til Sierra Leone, for at være sikker på ikke at ødelægge dagene, hvis jeg ikke kunne sove. Da jeg fløj derned tog jeg en halv pille, så jeg kunne sove på flyveren. På en eller anden måde har jeg på det tidspunkt fået byttet dem rundt med nogle andre piller jeg tager, sammen med mine vitaminer og kosttilskud hver morgen. Den ene skal jeg nemlig knække over, og de ser (åbenbart) identiske ud.

Tænk jeg fortæller det her…

I forgårs da jeg var løbet tør for de ca. 20 piller, opdagede jeg det. Det er en SOVEPILLE jeg har taget hver morgen!!! Ej, men det er simpelthen så pinligt, jeg ved det. Så tror da FANDEN jeg har været træt hver eneste dag! Travlt arbejde, enlig mor, og så på sovepiller til daglig. Flot. Jeg har derfor heller ikke kunne slæbe min røv ud at løbe, men nogle gange faldet i søvn med jakken på i sofaen, lige så snart jeg havde afleveret Hollie Nolia i børnehaven. Jeg har handlet ekstra vitaminer, og bare troet jeg var stresset og drænet for energi (øhhhh ja!), og derfor slet slet ikke i min vildeste fantasi troet at det var pga. sovepiller. Altså hvem fanden kunne dog tro det?

Nå, men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forklare min læge det her, men jeg ved, at nu er jeg SUPER frisk igen 😉

Billederne ovenfor er fra lige før jeg tog til Afrika, og lige efter jeg kom hjem. Jeg ved godt, det er farligt, og lad os derfor bare blive enige om, jeg ikke har gjort det med vilje. Pas på med de piller

I’M BACK!!

Næste indlæg

I skal prøve denne diner!