Man må lide for skønheden!

Her er min nye bil !!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Enhver der kender mig privat, har ikke været i tvivl om min nye store kærlighed – min sprit nye Opel Mokka!

Jeg er nemlig blevet typen der sender billeder af den til mine venner og familie, og sågar tjekker mit eget køretøj ud i de store butiksruder, når jeg kører forbi. Jeg er ikke engang flov over lige at vende mig om og kigge tilbage, når jeg har parkeret. Og lige smutte retur og tage et billede. Den type er jeg nu. Åbenbart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For at indvie den på ordenlig manér, pakkede jeg veninde og champagne, og tog på roadtrip til Sverige. Inden havde jeg (for første gang i mit liv) haft bilen i vaskehallen. Det var en oplevelse i sig selv, især for den unge græske fyr der var foran mig, og som måtte tage min antenne af og forsikre mig om, at maskinen ikke ville kvase bilen. Eller for svenskeren der forsikrede os om, at benzinen er nøjagtig den samme som i Danmark. Skal love for vi har været på tur, haha!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nej, det hele er ikke kun min weekend-oppakning, bare rolig. Den lille sorte taske til venstre er min veninde Signes 😉

Jeg har længe gerne ville have en bil man ligesom træder ind, og op, i. Så jeg har bedre udsyn og er hævet over vejen. Det er egentlig lidt som om jeg pludselig har fået potens, og forstår nu bedre mine tidligere kærester. Jeg har været glad for mine andre biler, bevares, men det er bare ikke på samme måder som med min Mokka. Jeg elsker den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har lavet et samarbejde med Opel, og da de i den forbindelse præsenterede mig for Årets Bil 2016, deres nye Astra, opdagede jeg denne her Mokka… Og jeg endte med at bestille en sprit ny af slagsen. Det har jeg aldrig prøvet før, at vælge farve, automatgear (som er fantastisk til bykørsel!), læderindtræk, bakkamera osv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fejrede min nyerhvervelse med brag og skål, da vi var fremme (kører naturligvis ikke, når jeg har drukket!), og ved I hvad… Signe vendte sig også om og sagde “den er altsåvirkelig pæn!” 🙂 Har sagt hun skal vælge en anden farve, hvis hun også vil have en, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Næste indlæg

Man må lide for skønheden!