Vil du være en del af et sejt kvindepanel?

Hvor heldig må man lige være?!

IMG_2214

Annonce

Hollie Nolia havde en dejlig dag i børnehaven alene i går. Hun græd lidt i starten, men sagde så senere “nu er jeg glad igen, jeg vil gerne være i børnehaven”. Thank god! Bævrede helt da jeg havde sat hende af, i frygt for hun skulle være ked af det. Da hun kom hjem fik hun tusind kysser og krammer, og jeg fortalte hvor stolt jeg var, og hvor dygtig min store pige er blevet. Hun spurgte så om hun fik en gave, for det får hun jo relativt ofte, også i går da det var første dag 🙂 Men nej, ikke lige i går. Vi gik hjem og lavede pandekager og smoothie, og så ringede det på døren. Den lille heldige kartoffel altså, så stod der et bud med en bio-premiere invitation, i en fin pose med gøgl i. 3 år er hun, så skal man jo også igang med den slags. Der dumper bare spændende ting ned i den lille piges turban.

IMG_2218

Næste indlæg

Vil du være en del af et sejt kvindepanel?