Fashion bloggeroutfit VS. single mom problems!

Hoooooold nu kæft altså!!

IMG_2411

Annonce

I har ingen idé om hvordan mit hjem ser ud, for slet ikke at tale om MIG! Hollie Nolia vil virkelig ikke afsted om morgenen, og vi står op næsten to timer inden hun skal afsted for bare at få hende i tøjet osv. Det er en KAMP, og hun vil bare have sin far, for det er jo lig med sjov, ballade, leg og aldrig tidligt op. Jeg vil være mand i mit næste liv. Jeg har bestilt rengørring og (ja, det er helt pinligt) oprydning, og håååber jeg får vasket hår i aften. Kan ikke nå det nu, jeg må ha’ fat i tørshampooen. Der er fandme ikke meget rød løber over mig lige for tiden, haha! Hvilket egentlig minder mig om, at jeg skal ha’ fundet en kjole til Bodil næste weekend!!!

Husk at følge med på min snap: maschavang, og min Instagram: Mascha Vang

Næste indlæg

Fashion bloggeroutfit VS. single mom problems!