âś•
Se lige hvor fint her er!

En lille smule diva i junglen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHalloooo er I der?? Jeg bilder mig lidt ind, at I savner mig 🙂 Jeg sidder lige nu ude i junglen, og I skal vide at jeg har prøvet HĂ…RDT pĂĄ at fĂĄ livstegn ud – vil jo sĂĄ gerne fortælle om alt det jeg oplever, og synes det er svært at skrive noget flere dage efter jeg har stĂĄet i selve følelserne. Det har taget mig to døgn af fĂĄ uploadet de her billeder, som jo egentlig slet ikke er spændende, men nu er de gĂĄet igennem, og sĂĄ skal I fandme se dem! AltsĂĄ jeg sidder jo ikke bare og glor pĂĄ computeren imens.

I mit seneste indlæg skrev jeg fra et super fint hotel, og skrev ogsĂĄ at jeg sikkert ville ligge senere og skrige over en kæmpe edderkop. AltsĂĄ nu er jeg jo egentlig slet ikke bange for edderkoppen, medmindre de er pĂĄ størrelse med en hundehvalp. Efter 6 timers køresyge og migræne, ankom vi til vores “bosted” ude i junglen. Det lyder mere eksotisk end det er, der er altsĂĄ ikke meget Tarzan over det. Det var pĂĄ ingen mĂĄder samme standard som det første, og sĂĄdan lidt buzzet pĂĄ piller, træt og sulten vil jeg skynde mig at hoppe i seng – indtil jeg jeg fornemmer en, jeg vil gĂĄ sĂĄ vidt at kalde det en knurren, fra mit hovedgærde. Her sidder sĂĄ et moppedyr af en edderkop og bare venter pĂĄ jeg skal sove, sĂĄ den kan angribe. DĂ©r bevæger jeg mig ret hurtig fra cool omrejsende backpackertype, til hysterisk Paris Hilton type. Det var hvert fald hvad jeg fornemmede den store runde brune madamme, hvis mad jeg i øvrigt heller ikke spiste, tænkte om mig. Det resulterede i et myggenet og et nyt værelse, for det var helt forbudt at smaske den, da den betød held. SĂĄ ja, jeg tog en halv sovepille som jeg skyllede ned med en medbragt bajer, og sĂĄ tændte jeg ellers lommelygten til jeg pĂĄ et tidspunkt mĂĄ være faldet i søvn.

Følg med, for jeg poster nyt så snart det er muligt. I mellemtiden er det noget nemmere at opdatere min snapchat, hvor jeg laver en del videoer. Den hedder: maschavang

🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Næste indlæg

Se lige hvor fint her er!