Landsbyen på den anden side af bushen

Hollie Nolia på shopping, for egne penge

IMG_0874

Annonce

Den anden dag var Hollie Nolia på arbejde. Hun havde for nylig været med mig på arbejde, og var ret stolt over det. For hende betyder arbejde jo noget andet, end for mange andre. Når hun ser folk i tv, er det som regel fordi de er “på arbejde”, da det er sådan hun ofte ser sin far, Andreas eller har set mig. Det samme når hun ser os i blade, magasiner eller bøger. Det er arbejde. Også når hun sidder med sin legetøjscomputer og blogger, så er det lissom mor på kontoret.

Så da hun skulle have fri fra institution, for at få taget billeder, var det jo arbejde. Jeg forklarede hende at hun bagefter måtte købe en gave til sig selv for de arbejdspenge hun havde tjent. Hun måtte købe lige hvad hun ville have. Det blev så til et par grønne klokkeblomst-sko, som hun tidligere på ugen havde været meget sur over hun ikke måtte få. Så vi tog på strøget hvor hun fandt skoene og betalte selv med egne penge (hun fik en 20’er i hånden og mor betalte i skjul med kort).

Hun var meget stolt og glad, indtil hun slog ud med armene og kiggede på mig og sagde højt “jamen moar, jeg har jo helt glemt at blogge” 🙂

IMG_0880

Hun er meget bevidst om sin påklædning for tiden, og VIL have sorte strømpebukser eller bukser på. Helt sorte, ikke noget med detaljer eller noget andet. Men jeg render jo også næsten altid rundt i sorte bukser, er bare glad for hun ikke vil have skindleggings på 😉

IMG_0882

IMG_0895

Næste indlæg

Landsbyen på den anden side af bushen