Kom med på et skønt børnehjem

Fjolle 1 & 2 klar til fastelavn !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Vi er SÅ klar på fastelavn! Med alle de amerikanske traditioner vi tager til os, føler jeg at fastelavn er mere nostalgisk og dansk (hvilket sikkert slet ikke er tilfældet). Jeg husker bare tydeligt hvor meget jeg gik op i det som barn, når vi skulle rundt i Byrsted by og rasle med sparebøssen. Vi fik nok 1 kr. hvert sted. Så skulle der slåes katten af tønden i forsamlingshuset, og jeg vandt naturligvis aldrig. Heller ikke når der skulle spises æbler i vandbalje, spises boller på snor eller i udklædning. Gitte der er Tommy og Anjas mor, var bare altid så pokkers kreativ. Det var virkelig begrænset hvad man kunne købe af færdige kostumer dengang, der lavede man dem selv. Der kunne jeg godt ha’ ønsket at min mor bare havde haft mulighed for at smide en hurtig ordre på Kostumelandet.dk, og vupti… 😉

Det er nu heller ikke fordi jeg selv sidder hele natten og syer kostume. Det tror jeg simpelthen ikke der ville komme noget godt ud af, for nogen. Men man må gi’ mig, at det der med nettet… Dét kan jeg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selvfølgelig skulle Hollie Nolia være Doktor Mcstuffins. Hun ser det hver morgen, har alt hvad der kan opdrives af gøgl, og leger det hver eneste dag. Vi har bare hele tiden manglet det rigtige kostume, så det var nu det måtte hjem.

Jeg har fundet begge vores kostumer på Kostumelandet.dk, hvor de har masser at vælge imellem til både børn og voksne. De har dag til dag levering og rigtig god service. Jeg måtte selv ringe til dem og guide mig gennem størrelsen til Hollie Nolia, da hun er en bette størrelse (18-24 mdr. er hendes sæt). Jeg fik god hjælp og endte med også at bestille et til mig selv. Gå ikke glip af billederne længere nede i indlægget 😉

I finder både børnekostumer og voksenkostumer, men husk at gå gennem kategorierne ude i siden, da der er mange søde og sjove at vælge imellem.

I får gratis fragt ved køb for over 500 kr. Der er 10% rabat ved køb for over 1000 kr og 30 dages returret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jep, baby er meget meget syg. Godt vi har en doktor i huset 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhuuuuuu mor har også klædt sig ud. I tegnefilmen Doktor Mcstuffins er der en stor flodhest, og dette kostume er det tætteste jeg kommer på at ligne den, og det vakte tydelig begejstring. Jeg håber ikke hun tror det er noget vi skal lege hver morgen og eftermiddag 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg tager billeder af Hollie Nolia, vil hun jo også tage billeder af mig. Så står jeg og hopper og springer for at ramme linsen nogenlunde, så jeg er med på billedet. Fanme godt der ikke var nogen der kunne se os, haha!

I finder Hollie Nolias kostume HER, og mit kostume HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ta-daaaaaaaa…. Klar til leg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er lidt svært at få en lille 3 årig til at få hele mor med på billedet… Men kom ikke og sig vi ikke prøvede, vi sætter dem da bare sammen bagefter, haha!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Far, kom og hent mig, mor er skør!! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Næste indlæg

Kom med på et skønt børnehjem