Op til 40% hos A-Hjort.dk !!!

Hvis du vil ha’ filter på i virkeligheden ;)

IMG_8617

Annonce

Jeg har slet ikke fået fortalt jer om en behandling jeg har fået lavet, men den skulle lige have tid til at virke – og nu trænger jeg i virkeligheden nok til en ny omgang.

Jeg er jo en lille selfie-tosse, og mit yndlingsfilter er Clarendon, Amaro, Valencia og Nashville. Sådan noget ved man da bare 😉 Rigtig mange, også flere end jeg troede, bruger en hel masse filtre udover dem jeg bruger. Altså til at få flottere hud osv. Ja der er jo nærmest ikke det man ikke kan ændre. Det er jeg nu ikke så meget til, men jeg vil meget gerne have en flottere hud! Jeg gider ikke at mine billeder er perfekte, og helt anderledes end virkeligheden, men det betyder dælme heller ikke at jeg ikke vil være med til at snyde. Dér er jeg på! Men jeg vil bare gerne ha et filter på i virkeligheden, og det har jeg nærmest fået.
Min blogger, den dygtige Dr. Sperling, laver nemlig som en af de eneste i Danmark, på Amalieklinikken, en helt fantastisk behandling der hedder microbotox. Det betyder at man får massevis, og jeg mener massevis (!), af små prik i ansigtshuden. Det lammer på ingen måder dit ansigt eller ændrer dit udtryk (der skal man ha’ gang i andre teknikker). Det får bare huden til at blive flottere og mere ensartet. Glattere, mindre porer… Som hvis man lige smed et filter på. Det var jeg naturligvis nødt til at prøve, og det er så fint! Det tager lige et par uger før det virker, og hvor længe det holder kan ofte være ret individuelt, er hvert fald min erfaring.
For mere nøjagtig info, skal I nok kontakte Amalieklinikken. Jeg er ikke ekspert, bare begejstret.

Næste indlæg

Op til 40% hos A-Hjort.dk !!!