Slum og sæbebobler i Liberia!

ClubMascha rabat på ansigtsbehandling

unnamed-1Hvor heldig må man lige være, når en af ens gode veninder er indehaver af en klinik, der laver effektive behandlinger? Yup, det er jeg. Men jeg deler jo gerne mine tips og tricks med jer, og er der en rabat at hente, så er I de første der får den.

Signe Heindorf har mange gange lavet en rigtig god behandling på mig, kaldet Lunch-peel, hvor hun giver mig en behandling med en 30% AHA (frugtsyre) pensling der sidder i 3 minutter. Det kan svide en smule, men ikke noget særligt, og ikke noget der ikke er resultatet værd, som man i øvrigt kan se med det samme. Man får en meget flottere og glattere hud, og jeg har i perioder fået en kur, som altså hjalp på mine pignemtforandringer.

unnamed-2

Behandlingen udføres naturligvis professionelt, og behandleren gennemgår et skema med dig inden I går i gang – bare for at være sikker på du kan tåle behandlingen. Man kan være en smule rosa lige bagefter, lidt som hvis man lige havde været ude i frisk luft. Lige nu er det en rigtig god idé at pleje huden ekstra, da der er koldt og den vil have godt af ekstra fugt.
unnamed
Klinikken Signeh.dk ligger på Store Kongensgade 10, lige ved Kgs. Nytorv, og behandlingen skal være booket senest d. 20. februar 2016.

Næste indlæg

Slum og sæbebobler i Liberia!