Rabat: På gaven til manden der har alt!

Vind min slæde i juleferien!

Skærmbillede 2015-11-30 kl. 17.10.35Endelig er det 1. december, og jeg har glædet mig som en lille nisse, til at afsløre denne vilde konkurrence for jer 🙂

Hvordan kommer du hjem i juleferien? Vil du låne min julepimpede ADAM?

Jeg har nu i et par måneder drønet rundt i min Opel ADAM, som jeg har fået et meget nært forhold til (varme i rattet er virkelig et hit!). Jeg er meget glad for ham, men jeg er ikke den nærrige type her – jeg deler ham gerne med en heldig læser. Da jeg selv skal fra København til Nordjylland hver jul, med gaver, oppakning og barn, kender jeg alt til besværet, og alt til den enorme frihed det er, at have en bil i julen. Så privilegeret har jeg bestemt ikke altid selv været.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Derfor lader jeg en af jer trofaste læsere, vinde min ADAM i hele juleferien fra d. 21. december til d. 4. januar. Altså ikke en magen til, men simpelthen MIN slæde. Jeg har tiltro til jer her, der er ellers ingen der får lov at låne min bil.

For at deltage i konkurrencen, vil jeg gerne vide hvor du vil køre hen, hvis det er dig der vinder min Opel ADAM. 

Skriv i kommentarfeltet herunder, og find konkurrencereglerne her.

Vinderen finder jeg mandag d. 21. december, så du lige kan nå at få pakket bilen og fundet koblingspunktet 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANNONCE

Næste indlæg

Rabat: På gaven til manden der har alt!