Vi har lavet julepandekager

Vind børnetøj OG få god rabat!

IMG_7827Glædelig 9. december. Igen i dag er der godter bag lågen, og hvis der står tøj på ønskelisten til de små, eller de bare trænger, så er I ekstra heldige. I får nemlig både konkurrence og en rabatkode! Det er vist ikke så dårligt at være bloglæser i december hva 🙂

I kan vinde et gavekort på 500 kr., hvis I følger @smartkidzdk på Instagram, og skriver jeres Instagramnavn herinde. Men det er slet ikke nok…

Smartkidz.dk har nemlig været forbi bloggen med en rabatkode på hele 30%.

Rabatkode: mascha30

Rabatten gælder til og med d. 11. dec. på alle i forvejen ikke nedsatte varer, og ikke på Molo ss16.

Jeg var selv inde og lure på shoppen, for vi trænger da vist også lidt. Det her er mine favoritter, som man altså kan få 30% på. Er især vild med den grå kjole med flæser, og den fine bluse. Haps haps!

 

Skærmbillede 2015-12-08 kl. 19.20.54

Grå kjole / Stribet kjole / Bluse / Prikket kjole / Flyverdragt / Body / Støvler

Der er masser at vælge imellem, til både drenge og piger. Og mon ikke der både kommer frost, sne og sjap, som de gerne vil ud og lege i. Jeg elsker at vi skal pakke os ind i det her vejr, og er især vild med uld og varme fusser. Måske der også lige skal findes en lille jule/nytårskjole?

Følg Smatkidsz’ Facebook for både julekalender, inspiration og gode tilbud.

 

Skærmbillede 2015-12-08 kl. 19.13.23

Vinderen annonceres d. 25. december 2015

ANNONCE

Næste indlæg

Vi har lavet julepandekager