Vores juleaften 2015

Slumber sunday kiss

IMG_8616 (1)I dag er sidste dag i julefrien for mit vedkomne. Vi skal finde hjem fra jylland, og hjem til stabilt internet og mobilsignal. Ohh yes, det er der ikke meget af i Byrsted. Jeg har simpelthen slukket fjernsynet når der skulle sendes mails, så langt ude er det. Det er på en måde enormt stressende og befriende på samme tid. Jeg kunne sagtens bruge et par dage mere på sofaen, men jeg savner også mine olieshots og løbesko derhjemme – det har været en meget usund jul, men det bliver der lavet om på fra 1. januar. Så er det en sund måned, for at komme tilbage på sporet. Alle de frikadeller, risengrød og juleslik dræner mig for energi, og det er enormt dejligt for en kort periode, men jeg har sgu ikke tid til at slumre meget mere nu.

Ha’ en rigtig dejlig søndag, kyss kyss 🙂

 

Foto: Christian Grüner

Næste indlæg

Vores juleaften 2015