Krøllejernet du gerne vil vinde!

Premiere: Star Wars “The Force Awakens”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI går var jeg til premiere på filmen Star Wars “The Force Awakens”, sammen med min veninde Signe Eflund. Signe er KÆMPE Star Wars fan, hvor jeg modsat aldrig har set nogle af filmene. Skal da lige love for hun går op i det, haha.  Nu er jeg jo ikke lige typen der går glip af en flok mænd i “uniformer”, så jeg var naturligvis på pletten på den røde løber. Jeg elsker når der er sådanne store gallapremierer, hvor der virkelig er gjort noget ud at det, og folk er helt vilde for at se filmen. Selv var jeg nysgerrig over hypen, og var naturligvis nødt til at se filmen, som man altså sagtens kan se uden at have set de andre. Vi sad alle med 3D briller på, og det var en vild oplevelse at se filmen på den måde – det var jo som at være der selv! Jeg kunne dog ikke tage billeder af det, da alle skulle ligge deres telefoner i garderoben. De stod simpelthen med bip-aperater og tjekkede os. Jeg blev jo decideret utilpas ved at fralægge mig den i flere timer, puha puha, det rigtige liv ved jeg slet ikke om er mig 😉

Jeg kunne faktisk rigtig godt lide filmen, og er nok alligevel nødsaget til at se de andre henover julen, på sofaen. Jeg er hooked, så piger, I kan roligt tage med kæresten ind og se den.

Jeg vil ikke afsløre for meget, men der er en af figurene der hedder Darth Vader, og ham synes jeg er piv-fræk! Er det underligt? Det er ham her med den sorte maske. Harrison Ford er også med i filmen, og han er bare altid et hit.

Skærmbillede 2015-12-16 kl. 12.28.59

Næste indlæg

Krøllejernet du gerne vil vinde!