Vind børnetøj OG få god rabat!

Look og billeder af læberne i dag

IMG_8254Jeg er spændt lidt for i dag, hvis man kan sige det sådan 🙂

Jeg har noget for gråt, og især uld… Og sort læder. Jeg er altså ret vild med det her look, hvis jeg selv skal sige det. Jeg fandt et par strømpebukser i skuffen, som jeg ikke anede jeg havde, eller hvor er fra, men de giver da en god detalje. Jeg må vist hellere en tur på café i dag, for at sidde og lufte lårbasserne.

Trøjen er fra H&M, nederdel fra Zara, øreringe fra A-Hjort.

IMG_8245

Sådan ser læberne ud i dag… Det går i dén grad fremad. Det skal nok blive så flot, selvom de sidste par dage har været lidt trælse. Brynene er også allerede pæne, selvom de endda ikke skaller så meget som læberne endnu. Som I kan se på læbefarven, så skaller alt det røde af, så der er en naturlig farve nedenunder. I like it, A LOT! 🙂

IMG_8281 (1)

 

 

Næste indlæg

Vind børnetøj OG få god rabat!