Jeg er blevet tatoveret… I ansigtet!!

IMG_8202

Dert blir en lille smule træls at skulle til møder sådan her i dag. Bare lidt! Eller… Bemærker man det?? 😉

For ca. halvandet år siden fik jeg for første gang tegnet mine bryn og læber op, og nu var tiden til en ny omgang. For at sige det som det er, så ser jeg lige nu frygtelig ud. Ved fandme ikke hvem jeg ligner mest, Michael Jackson eller The Joker. Men jeg ved det bare er et spørgsmål om tid, så bliver det SÅ pænt. I går var jeg forbi Diana Hvas, som jeg kender flere der har været hos, så hende ville jeg også prøve denne gang. Hun har lavet det man kalder micropignentering på mig. Altså permanentmakeup, men det er lidt ala tattoo, derfor jeg kalder det tatovering.

Tjek de vildt flotte billeder af øjenbryn med 3D hårstrå, og læber på hendes sider. Det er utroligt man kan! Mange af billederne er når det lige er lavet, så man skal lige huske, at meget af farven går af igen.

Diana Hvas hjemmeside / Instagram

IMG_8192

På brynene har jeg fået lavet en skygge, fordi det fra sidst var blevet rødt i det. Så det skulle lige dækkes. Egentlig ville jeg gerne bare ha’ haft tegnet hårstrå, det kan man nemlig få, så det ser helt naturligt ud – 3D hårstrå, simpelthen. Det synes jeg min mor skal have, det ville være SÅ flot til hende. Men for at dække den rødlige farve, fik jeg tatoveret noget grønt farve ovenpå, som ophæver den røde. Sådan er det jo med farver, hvis man er bare lidt inde i det. Næste gang skal jeg så have netop de der hårstrå oveni, så det ser mere naturligt ud. 50% af farven der er på nu, forsvinder – det er jo lige lavet i går. Det samme med læberne, jeg er slet ikke interesseret i at have farvet eller røde læber. Lige nu er de MEGA hævede og postkasserøde. Det går væk igen, så det ser helt naturligt ud. Det gør det bare ikke lige i dag, jesus christ altså, jeg ligner jo en der har… Det vil jeg slet ikke skrive!

Nå, men vi ses jo næsten dagligt her på bloggen, så I kan jo følge lidt med i udviklingen. Følte mig pænt dum i vuggestuen i morges :)

IMG_8198 (1)

I KNOW…. Jeg tænker det samme som jer, men det bliver altså HELT flot og alm. igen. Jeg har prøvet det før, men det er sgu ikke så fint lige i dag, eller den næste uge.

IMG_8185

ANNONCE

24 Kommentarer

 • Svar Heidi

  Hej mascha
  Elsker at følge dig når jeg har tid. Har en søn som er fra 2012 og hus og slt det der så der er nok at se til jo 😜Har altid ønsket mig at få lavet bryn- tør bare ikke.😬
  Du smækker lækker

 • Svar Bolette

  Hej Mascha
  Hvem vil du anbefale Dina Hvas eller Camilla Hemmingsen?
  Kh. Bolette

 • Svar Tilde

  Hej Mascha. Kan du anbefale en klinik i Aarhus der laver bryn? 😃

  • Svar maschavang2

   Desværre ikke, kender ikke nogen :)

 • Svar AM

  Vil da bare sige det ligner du har sår om munden, og er da fordi der er så koldt og du havde glemt læbepromade, så de er flækket – så ingen problem der 😝

 • Svar jan

  hej mascha følger dig tit og du behøver aldrig gemme dig du altid flot ,og det sætter sig hurtigt pænt jo ,mrn du som altid ser du super skøn ud . har altid synes du en vild dejlig pige bliv ved med det ,,har altid drømt om middag med dig , for du fantasisk

 • Svar Charlotte

  Skal nok blive fantastisk! Gør det meget ondt? (Ifølge dig? er godt klar over vi har forskellige smertegrænser allesammen)

 • Svar Sabrina

  Hvad hedder den behandling du har fået lavet på dine læber?
  Er det 3D læber, lipliner med skrapering eller full lip? :-)
  Knus.

 • Svar Eva

  Hej, jeg vil rigtig gerne vide hvor din halskæde er fra?

 • Svar mille

  Synes hårstråene ser helt enormt tykke ud… Også på efter-billederne. Men det er ganske sikkert pænere irl

 • Svar Anja

  Permanent makeup er en skøn opfindelse. Har selv streg tatoveret på mine øjenlåg (ren livredder da jeg er blind som en høne) jeg elsker det. Det du har fået lavet ser rigtig fint ud – og som du selv skriver – om snart er det top lækkert – det er klart man er hævet efter mødet med nål :)

 • Svar katrine

  Syntes du ser smuk ud 😉

 • Svar n

  Næste gang du skal have tatoveret bryn, så prøv evt Taffy teknikken. Det holder 3-5 år og er nok det mest naturlige resultat jeg har set nogensinde. Der ligger bla en behandler i Lyngby, men tror der er flere rundt omkring i Dk. :)

 • Svar Maria

  Synes du ser smuk ud, hævet eller ej 😍 Det skal nok blive flot 👍🏼 har også selv fået lavet øjenbryn og øvre eyeliner, er super glad for det!

 • Svar Katrine

  Synes de ser lidt ujævne ud (læberne) – men det er nok pga. hævelsen?

 • Svar Louise

  Jessica Rabbit! 😀

 • Svar Nina

  Ja som en anden skriver “godt du advarede”, for det ser jo frygteligt ud!
  God “bedring”

 • Svar Sissel

  Hej Mascha!
  Den jakke som du har på på det sidste billede, hvor er den fra? :-)

  • Svar maschavang2

   det er en hyggedragt fra karmameju :)

 • Svar Rikke

  😂😂 godt du advarede i starten af teksten 😉

 • Svar Sara

  Øv! Man kan ikke komme ind på hjemmesiden? :/
  Kan du evt. svare på hvad du har givet for at få lavet øjenbrynene?

 • Svar mormormedstiletter.dk

  Der er sgu lidt Linse over dig dag;-)

  • Svar Rikke

   Ja eller Gustav Salinas, men tænker lige, at hvorfor ikke fremhæve de gode naturlige sider, nu da du er uddannet kosmetolog? ? Læste engang et indlæg på Simone Tajmer som skrev lidt om dette…

Efterlad din kommentar

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet