Jeg er blevet tatoveret... I ansigtet!!

Gaven til barnet du har kært

IMG_7826I dagens julekalenderoverraskelse, får I en rabatkode til Min Bedste Bog, som er en virkelig god gaveidé, til et barn. Jeg er sikker på at mange bedsteforældre, forældre, tanker og onkler vil elske det her! 🙂

Jeg synes egentlig det er svært at finde på noget til Hollie Nolia i julegave. Altså når jeg skal fortælle familien hvad hun ønsker sig, for lad os bare være ærlige, hun mangler jo ikke ligefrem noget. Hun er heller ikke rigtig gammel nok til at have en ønskeseddel. Hun vil egentlig bare gerne pakke gaver op. Så hvad giver man barnet der har alt, men som man alligevel gerne vil give noget særligt, der ikke bare ryger ind på et bugnet værelse til alt det andet?

Se lige mit lille menneske altså. Det er så magisk her i julen, med hygge, lys og dejlige morgener, hvor strømpen skal tømmes for overraskelser fra julemanden.

IMG_7929

Hollie Nolia var så heldig, at julemanden kom forbi med en helt særlig gave til hende. To bøger, der er lavet helt specielt til hende, så det er hendes navn der står udenpå og går gennem historien i bogen. Det ligner også hende på billederne, for man kan nemlig selv vælge både hårfarve og hudfarve, og tilføje andre familiemedlemmers navne og udseende – ligesom en af bøgerne beskriver hvor hun bor.

Der findes mange forskellige bøger, i flere varianter. Fælles for dem er, at det er barnet (altså det barn man kender) er hovedpersonen i dem alle. Lige her til jul, er det fire forskellige julebøger, som er hyggelige at læse. I bogen ‘Hollie Nolia og Julemanden’, ser hun bl.a. på ønskesedlen sammen med morfar (mormor er SÅ jaloux over hun ikke er med i bogen, hihi), og det er sjovt for hende at det virkelig er hende der er med i historien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes det er en rigtig god julegaveidé, både fordi den er enormt personlig, og noget man kan få glæde af sammen.

Dagens overraskelse i julekalenderen er derfor en rabatkode på 10% til Minbedstebog.dk, hvor man lave sin helt egen. Det er super enkelt, og faktisk ret hyggeligt at lave.

Rabatkoden gælder fra d. 8-11 december og er: MASCHA10

IMG_7928

Den anden bog julemanden kom med, er ‘Hollie Nolia & tudsen’. Hun elsker den, og hun elsker at se sig selv, og vise mig, at det er hende der er i bogen. Det er jo forskelligt hvilke roller der er i de forskellige bøger, men det kan man læse sig til inde på Min Bedste Bog.

Se lige hvor vildt godt det er. Jeg ved billedet er meget utydeligt, men jeg synes da ikke der er nogen tvivl om hvem det ligner 🙂

Skærmbillede 2015-12-05 kl. 13.53.17

ANNONCE

 

Næste indlæg

Jeg er blevet tatoveret... I ansigtet!!