Overknee winter-musthave!

Take me to New York, goddammit!!

Sex-and-the-City-7Jeg craver New York! Jeg har brug for at komme væk, langt væk, opleve noget nyt, spise god mad, grine og måske shoppe en smule. Jeg vil VÆRE Sex And The City… Sex IN the City, ja tak 😉

Jeg har været der tre gange, mener jeg. Hvor der har været alt for koldt, og alt for varmt. Jeg elsker julen, og kan sagtens se mig drikke varm kakao, sammen med Mr. Big, i Central Park. Mit liv som en julefilm, er det for meget forlangt??

Men hvis nu ikke Mr. Big lige dukker op, så må jeg jo se om jeg kan overtale min veninde Marianne (Traveljunkie), til juleshopping… Eller Signe H til nytår derovre. Jeg skriver bare højt lige nu.

Jeg har luret lidt på Secret Escapes, som jeg jo er tilmeldt og får mails fra. Der er nogle gode bud på hoteller som giver op til 48% rabat lige nu. Bla. disse…

Eventi Hotel, med hyggelig udendørs bio.

Skærmbillede 2015-11-09 kl. 12.57.06

Eller Gild Hall. Der finde selfølgelig mange flere tilbud, det var bare lige disse jeg tændte mest på.

Skærmbillede 2015-11-09 kl. 12.57.46

Det kan også være jeg skal gå efter noget helt andet… Et andet sted, men bare for nogle dage, gerne her inden december. Gode idéer??

Husk, for at se alle de tilbud, så skal man være tilmeldt Secret Escapes HER.

Jeg tog engang derover, uden først at bestille hotel. Tænkte, at det da var nemmest at tage ind på Times Square og ta den derfra. Jeg tog fejl! Der var stort set INGEN ledige værelser i hele freakin’ NYC. Vi endte med at tage det eneste værelse vi kunne få, alt for dyrt, men det lignede et slot… I receptionen. Så vi tog det, uden at se det først. Big mistake! Værelset var så småt, at jeg måtte tømme poserne fra shoppingturen og stille dem udenfor døren, fordi der ikke var plads til dem derinde. Udsigten var bare ud til en mur, og vi skulle kante os ind i rummet, trække maven ind, og SÅ lukke døren. Og seriøst, det kostede en formue 🙂

Nu bestiller jeg altid hjemmefra, og gerne et godt tilbud.

Altså det er bare det her, jeg forventer…

New-York-Christmas

 

affilliate-bjaelke

Næste indlæg

Overknee winter-musthave!