Hva' sker der lige på kontoret??!

Der er gået EGO i den nu…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi har spist fødselsdagskage, drukket kaffe og cocktails… Og nu må det da være tid til hygge for nogle af os. Det har jo også været en hård dag 😉

Jeg har modtaget dette EGO Family spil, som jeg er ved at sætte mig ind i. I morgen kommer der en masse piger forbi og hygger på kontoret, og så kan vi da lige spille det her, så vi kan blive tættere i vores blog-family. De får naturligvis serveret champagne til løjerne, men der kan altså også hygges hjemme i stuerne med kaffe og varm kakao, når familien skal samles til noget sjov kvalitetstid.

I EGO Familyudgaven er der spørgsmål som er sjove for alle aldre, og som børnene kan være med på. Spillet indeholder en masse kort med spørgsmål, hvor man skal prøve at gætte rigtig på hvad hinanden vil svare. Altså en rigtig god måde at lære hinanden at kende på. Sidste år fik jeg selv spillet (dog i en anden udgave) i julegave, som jeg havde ønsket mig. Det var en god måde at lære en sammenbragt familie at kende på, på en let og hyggelig måde. God julegaveidé!

Her finder du EGO Family – endda på tilbud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogmama læser reglerne op…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der prøvespilles, og det viser sig at Camilla ved skræmmende meget om mig… Hvilket egentlig må thumbs up til en opmærksom assistent. Og nej, jeg har aldrig mobbet nogen, men jeg turde godt ride på en struds, og jeg er vild med Peter Pan (mest pga. klokkeblomst).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANNONCE

 

Næste indlæg

Hva' sker der lige på kontoret??!