Min julekalender. Glæd jer!

Rabat: På gaven til manden der har alt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASTOP! Min lillebror må ikke læse dette…

Ved du ikke hvad du skal give manden, kæresten, onklen eller broderen der har alt? Det ved jeg heldigvis, for sådan en lillebror har jeg. Han var sågar ude i på et tidspunkt, at han ville melde sig ud af gaveræset, fordi han ikke manglede noget, og nok heller ikke syntes vi andre gjorde. Men den går jo ikke! Hvad skal der så blive af hyggen… Og MIN gave??

Det kan godt være han ikke mangler noget, men jeg ved noget han ikke har, og det er sådan en T-Shirt her fra Son of a Tailor. Det er en helt speciel måde at give en gave på, det er nemlig en T-Shirt der bliver skræddersyet i økologisk bomuld, helt personligt til den der modtager gaven – ja, det er en super genial julegave, I knooooow 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inde på siden Son of a tailor, kan man vælge mellem forskellige T-Shirts. Jeg har selv mærket kvaliteten, og den er rigtig god, kraftig og lækker. Ikke noget tyndt træls sjask. Her kan man vælge farve, med rund- eller V hals, og om der evt. skal lomme på. Når man har sammensat den T-Shirt man ønsker, kan man indtaste sine mål, som man selv tager med det målebånd man fik i æsken. Hvis nu det alligevel er for meget for manden (man undrer sig gang på gang over, hvad de ikke kan overkomme), så kan de altså også besvare 6 spørgsmål, som guider skrædderen godt på vej til at sy hans T-Shirt alligevel. Altså bliver det en personlig skræddersyet T-Shirt, som passer helt nøjagtig til ham der skal have den på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes det er en rigtig god og speciel julegave at give, i stedet for “bare” at gå ind og købe en stangvare i en butik. Alle kan jo købe en T-Shirt i julegave, det er det letteste i verden. Med sådan en gave her, bliver det en helt anderledes oplevelse, og en sjovere gave at give, fordi vi jo ved at man lige sidder og snakker når man har pakket op, og det jo er spændende at se hvad andre får. Så har man da virkelig gjort noget ekstra ud af gaven, synes jeg.

Dælanedme godt fundet det her, hvis jeg selv skal sige det. At your service de damer, og det er endda først i morgen der er 1. december 😉

 

I finder den smarte idé på Son of a Tailor, til bare 395 kr. for den fine gaveæske. Og fordi jeg synes det er en rigtig god gaveidé, har jeg hevet en rabatkode på 15% hjem til jer. I skal bare bruge koden MV2015

 

De sender fra Danmark, og forsendelse er gratis. Se lige hvor cool det ser ud…

JM-FT6

AllRackLogo

ANNONCE

Næste indlæg

Min julekalender. Glæd jer!