Endelig tid til pakkekalender! (juhuuu)

Overknee winter-musthave!

Skærmbillede 2015-11-09 kl. 09.21.45Til min store fortrydelse solgte jeg mine flotte ruskinds-overknee-støvler på mit loppemarked, til ingen penge endda. Okay, jeg endte på skadestuen hver gang jeg havde dem på, som var der en forbandelse over dem, så de skulle bare VÆK. Men nu er det jo simpelthen et musthave item her til vinter. What to do?!

Jeg vil gerne finde et par, der ikke er for løse. Da jeg ikke er alverden over halvanden meter, skal jeg i noget stramt, så jeg ikke bare ligner noget der er faldet ned i et par støvler. Umiddelbart tænker jeg at bruge dem til en stor strik. Noget der nedtoner Pretty Woman associationerne, men stadig også er kickass.

Jeg fandt alle disse støvler fra Saint Laurent, Jimmy Choo, Chloé og Isabel Marant her. De er lidt pebrede, så leder videre efter nogle billigere udgaver også – foreslag er velkomne 🙂

Næste indlæg

Endelig tid til pakkekalender! (juhuuu)