Det lavede jeg i går...

Jeg sværger, jeg elsker Bratz. Jeg ér Bratz!!!

Skærmbillede 2015-11-27 kl. 12.54.43Vil jeg overhovedet af med de her??

Seriøst, se lige her! Hvis bare jeg havde haft Bratz da jeg var yngre. Det er først nu, i en alder af 36, at det går op for mig hvor awsome de er! Og nej, jeg har sgu da ikke købt dem til mig selv. Jeg skal holde jul i jylland sammen med familien, og er ikke ligefrem typen der går ned på gaver. Bratz er blevet relanceret, og er helt up to date med nutidens virkelige piger. De tager selfies, de er sunde, hiker, dyrker yoga og løber… Og så er der en masse lækkert tilbehør til hver enkelt. Jeg mener, den kasse jeg står med ville jeg selv elske at få – der er en selfiestang med, for pokker. Bliver det bedre!? Jeg er sikker på de store piger i familien bliver elle vilde med de her ting – og kender nok egentlig en der bliver voldsom misundelig (incl. mig selv 😉 ). Det bliver hvert fald nogle af de julegaver, hvor glæden ved at give bliver rigtig stor.

Bratz fåes rigtig mange steder, bla. er jeg selv gået forbi dem i Bilka mange gange.

IMG_7686

Jeg kan altså ikke lade være med at være pinligt begejstret for det her… Kom ikke og sig, I ikke kan følge mig 🙂 Jeg tænker tilbage på de piger i filmen Grease, der hygger sig med masker og agurker på øjnene. Hvem har ikke prøvet det? Mine dukker var virkelig kedelige sammenlignet med disse.

IMG_7688

Tjek lige den pakke her, med selfiestang og det hele. Bratz laver også en app, hvor piger i alle aldre kan blive inspireret til at udtrykke sig kreativt, både fysisk, og virtuelt. Det handler jo lige om at få det der leg til både at være i den virkelige verden, men også være med på tendenserne og alt det der sker online.

IMG_7689

Jeg har da også haft den hårfarve engang, det ER måske mig. En Bratz BloggerMascha ville da være sejt. Jeg føler det… Det er jo mig. Jeg synes vi skal aftale det er mig 😉

IMG_7690

Girlpower… Det er mig, når Blogly bliver stor, haha!

IMG_7692

ANNONCE

Næste indlæg

Det lavede jeg i går...