Sådan redder du vinterhuden!

Er jeg sommerhustypen? Det tror jeg måske…

PicMonkey CollagePicMonkey Collage

Jeg er gået hen og blevet voksen. Ja, det kommer sgu ærlig talt bag på mig. Jeg har simpelthen fået lyst til at købe sommerhus. Sådan helt mit eget. Da jeg var lille gad jeg ikke rigtig den slags, og har aldrig forstået hvad folk ville med det – det var kedeligt! Det er langt lettere bare leje et sommerhus som fx her, frem for selv at eje en, da det kræver en masse vedligeholdelse og den slags. Meeeen eftersom champagneboblerne er mere eller mindre skiftet ud med kaffe (og en skvat Baileys), er freden ved at overdynge mig. Jeg vil gerne have et sted hvor jeg/vi kan tage hen, og være væk fra det hele. Dufte til dugfrisk græs, lege i haven, tænde brændovnen og bare nusse rundt i weekenderne, året rundt. Jeg tænker ikke at det kun er interessant om sommeren, slet ikke. Efterår og vinter må være SÅ hyggeligt, i sådan en “cottage”. Det lyder bare lidt federe. Lidt som den forfilm der udspiller sig i mit hovet når jeg tænker på det. Og ja, The Holiday er en af mine yndlingsfilm 🙂

Huset ved jeg ligenøjagtig hvordan skal se ud og være, og jeg har fundet nogle gode bud. Huset skal være mit alene, og det skal det fordi jeg altid har boet sammen med nogen, og det altid har været mig der skulle flytte. Jeg har aldrig ejet noget, men ser det her som en tryghed og en investering. Måske er det helt fjollet, og jeg har da heller ikke købt noget endnu, men ønsket er der. det gir selvfølgelig mest mening hvis man som jeg, lige nu, bor i lejlighed… Men det kan jo også ændre sig.

Anyways, det her er årsagen til jeg er ved at få musehånd og seneskedehindebetændelse i armen. Der bliver bladret så mange billeder igennem! Jeg blir sgu altid så pokkers irriteret når det er gennem lokalbolig jeg finder noget. Deres side/system er noget værre bøvl – hader det! Jeg går faktisk udenom mange huse fordi det irriterer mig så meget, at deres side ikke er særlig brugervenlig. Hvert fald ikke for mig.

Alle billeder er fundet på Pinterest.

Næste indlæg

Sådan redder du vinterhuden!