Hvad jeg lige drømmer om...

Det har jeg købt: Nyt makeup og pensler

IMG_7449Jeg trængte sådan til nyt makeup og pensler, så har været ude og anskaffe mig noget. Du godeste det var dyrt! Jeg er lidt et vanemenneske hvad det angår… Men nu må jeg lige oppe mig, og få lidt mere glimmer på penslerne.

Jeg har nærmest altid min makeuptaske med mig, da jeg aldrig ved hvad dagen bringer. Det har været lidt besværligt, da mine pensler fylder en del. Men så fandt jeg disse penselsæt fra MAC, som passer lige ned i. Skal virkelig vænne mig til nogle nye, men håber de kan leve op til forventningerne. Jeg glæder mig også til at prøve contouringsættet. Da jeg blev uddannet makeupartist for 17 år siden, hed den slags morfologi. Altså når men legede med lyse og mørke skygger, der ændrede ansigtet. Kan tydeligt huske at der var en lidt ældre dame på holdet, som simpelthen synes den slags var for frækt at gøre – det var jo synsbedrag! Haha, der er sket en hel del siden, og nu er det helt normalt at alle piger kender til det, det gjorde ingen dengang. Ja, SÅ gammel er jeg åbenbart. Men det kan man ikke se, vel 😉

Alt er købt på en shoppetur på strøget.

IMG_7275

IMG_7448

IMG_7446

IMG_7447

 

Næste indlæg

Hvad jeg lige drømmer om...