Det her glæder vi os til...!

1. søndag i advendt

IMG_7502Bjældeklaaaaang… Julen starter I DAG!! Det er 1. søndag i advendt, og nu er det i min kalender officielt jul. Det er i dag jeg plejer at pynte det hele op, og det er så hyggeligt. I år er det lidt anderledes, fordi jeg har gået og arrangeret at jeg skulle lave hele lejligheden om inden 1. december. Jeg er virkelig dårlig til at være afhængig af andre, hvilket også har betydet, at jeg ikke er blevet færdig – eller kommet i gang, for at være helt nøjagtig 🙂 Jeg ved ikke hvad dagen ender med, men jeg kan hvert fald ikke gå i seng, uden der er blevet pyntet op, juletræet er hejst og lysene viklet omkring altanerne. Shit… Jeg skal også ha’ juledekorationer!! Well, det får jeg naturligvis ikke lavet selv. Jeg må købe noget, et sted. Får egentlig lidt stress på nu. Skrives ved senere…

Hvornår pynter I op til jul, og er der specielle traditioner omkring det?

Som I kan se, har jeg groet gevirer i nat. Skal jeg stange jer??

IMG_7506

IMG_7507

IMG_7501

IMG_7505

Næste indlæg

Det her glæder vi os til...!