Nu hver for sig...

Outfit/mood… “Dagen derpå”

IMG_5823Jeg vil lige sige TAK for alle jeres søde beskeder, de varmer. Det føles lidt som en hangoverdag, sådan at komme med den meddelelse i går. Mange af jer faste læsere, havde jo lugtet lunten, og ved derfor også at det jo ikke lige var i weekenden det skete. Men derfor føles det stadig lidt som en 2. round, at skulle igennem det hele igen – bare offenligt. Men hey, vi griner stadig sammen, holder af hinanden og har kun i sinde at vise respekt overfor hinanden og vores børn. Det betyder jo heller ikke, at bare fordi smilet er stort, så gør det ikke ondt i maven.

Nu er det en ny uge, “to-do” listen er lang, kaffen er stærk, veninderne gode og opkaldene fra pressen mange! Beklager, jeg ved det er jeres job, men jeg er ikke lige at fange i dag. Eller i morgen.

Mit outfit består i dag af: Jakke: YAZ / Jeans: 2nd One / Støvler: Nogle gamle jeg fandt / T-shirt: Maison Scotch / Hat: Liu Jo / Solbriller: Chanel / Taske: Céline

… Btw… Ovenpå Martin/Harlou tingen, så har jeg jo bemærket at Tommy Kenter også er blevet single. Jeg vil bare lige slå fast, at vi IKKE har fundet sammen 😉

IMG_5822

IMG_5825

IMG_5831

FullSizeRender (2)

IMG_5897

IMG_5902

Næste indlæg

Nu hver for sig...