Nu hver for sig…

IMG_5496

Nytårsaften for snart to år siden, mødte jeg Andreas for første gang. Det var på mange måder magisk, fordi kemien var så stærk, og en nærmest symbolsk dag at mødes – nytårsaften. Et ny start, et nyt kapitel. Et ægte festfyrværkeri, er næsten det bedste ord jeg kan finde for vores forhold (uden det behøver blive sat i forbindelse med en fuser!). Hold op hvor har vi haft det sjovt. Vi har grinet, rejst, elsket, grædt, råbt (mest mig) og forenet to familier bedre end jeg nogensinde havde troet man kunne. Andreas var med da Hollie Nolia tog sine første skridt, og jeg har været stolt når Emma og Anton har brækket sig af druk. Det har været en god tid, men lige nu også svært at forene med to meget travle karrierer. Derfor er det tid til et nyt kapitel, hver for sig. Jeg vil derfor gerne fortælle jer med mine egne ord, at Andreas og jeg ikke længere er sammen som par. Andreas er et fantastisk menneske som jeg respekterer højt, og har været stolt over at stå ved siden af. I har altid været støttende, og med på sidelinien hele vejen, så derfor skal I naturligvis også læse dette hos mig først, end andre steder.

42 Kommentarer

 • Svar Ingrid

  golddigger

 • Svar SarahSofia

  NEEJ ! Det er jeg ked af at høre, I var da simpelthen så bedårende sammen at det halve kunne være nok. :( Varme tanker til jer begge og HN <3

 • Svar Louise

  Øv for en trist nyhed – havde sådan håbet at de manglende billeder osv på blog og instagram blot var et tilfælde <3
  Håber du er okay til trods for situationen. Du er smuk og dejlig og har en datter som stråler af glæde og kærlighed :-)

 • Svar Jane

  Hej Mascha

  Det er aldrig nemt, når et forhold går i stykker, specielt ikke hvis man er kendt, når man pludselig skal fortælle ikke bare venner og familie, at forholdet er slut, men I skal fortælle det til hele familien Danmark. Men jeg har dyb dyb respekt for din måde at skrive det på, at I ikke er kærester længere. Og så nogle sjove billeder med, man kan tydeligt se, at I har haft det sjovt sammen, og jeg håber af hele mit hjerte, at både Andreas og dig, men også jeres børn kommer rigtig godt videre. Ønsker dig alt alt det bedste – god vind fremover. Vil selvfølgelig fortsat følge din blog med glæde ! Kram

 • Svar Rethe

  Det er aldrig fordi man har travlt at et forhold går i stykker. Det er fordi kærligheden ikke er stærk nok.

 • Svar Britta

  God vind fremover søde Mascha – det gjorde helt ondt at læse det, man føler jo at man kender jer :)

 • Svar Katja

  Tak, for dit meget fine og ærlige oplæg. Det har været skønt, at kunne følge med i jeres forhold her på din blog. Det lader til at have været en fase i jeres liv som har udviklet jer begge på en positiv måde, og at i nu er klar til at gå i mod nye forhindringer, som hverdagen fremadsat vil byde jer, med et stærkt sind.
  Jeg ønsker dig (og selvfølgelig også Andreas) held og lykke, og ser frem til at følge med i en ny fase i dit unge og smukke liv.
  En klog kvinde sagde engang: ‘I’m still working on my masterpiece’

 • Svar Mormormedstiletter.dk

  Stor respekt herfra! :-(

 • Svar Rutsje

 • Svar Anja

  Kærlige tanker og alt det bedste til jer alle <3 RESPEKT

 • Svar Pernille

  Hej Mascha :)
  Tænker på dig/jer i denne tid. Godt, at du og Hollie har hinanden og et stærkt bagland :) Sig til hvis der er noget vi kan gøre, selvom det virker mærkeligt at sige, men på en måde føler vi læsere jo, at vi kender dig :)
  Hilsen P

 • Svar Libbie

  Alt har en mening. Måske er aldersforskellen for stor på nuværende tidspunkt, I er ikke det samme sted i livet og du skal tænke på dig selv og din kære søde datter – ønsker alt godt for jer <3

 • Svar Jannie

  Kære Mascha.
  Hold nu op en kærlig måde du beskriver det på. Jeg er sikker på, at Andreas er glad for den måde du taler om ham på – synes faktisk man kan mærke, at du stadig har en kærlighed til ham for det der har været.
  God aften, kærligst Jannie

 • Svar Jeanette

  <3 respekt <3

 • Svar Cecilie

  Øv hvor er det træls at høre! Tænker på jer begge og håber det bedste for jer hver for sig.

 • Svar Maria Leonhard

  Det var dog en trist nyhed – men trods det, en fin måde at formidle den ud på! Held og lykke med livet, hver for sig.

 • Svar Katrine

  Stor respekt til jer begge for at dele noget så privat med os.
  Tak fordi I viser det kan gøres med værdighed ❤️

 • Svar Birgitte

  Øv øv øv.. Heppede på jer – I var fantastiske sammen. ♡ Ønsker jer det bedste fremover hver for sig.

 • Svar Hanne

  Det er øv😕Ønsker jer det bedste fremover

 • Svar josefine

  Ønsker jer begge det bedste. I er skønne begge to ❤️

 • Svar Jeanette

  Det er så her, det må stinke at være kendt – At skulle involvere os i noget så privat, som et brud. Øv!

  Jeg sidder her og får helt lyst til at give dig en krammer og det er trods vi ik kender hinanden. Vi kender jo alle den tomhed det giver….

  Gør mig ondt på jeres vegne, at det ikke gik :(

 • Svar Diana P

  Hej mascha æv hvor blev jeg trist og høre det!! I var så skønne sammen. Men flot skrevet at dig. Jeg har dog allerede et lille håb at måske jeres veje kunne mødes igen!! 😓💙😓🙏🙏🙏

 • Svar Sofie

  held og lykke til dig, håber de beste for dig

 • Svar Maria Birkkjær

  År det er jeg ked af at høre. Selvom det er en fælles beslutning, er det stadig mega svært og trist :( Det er så sørgeligt når man ikke kan få det hele til, at gå op, men flot at I indrømme det inden der sker alt mulig grimt. Alt det bedste fra mig til jer

 • Svar Heidi Nielsen

  Åh æv😢. … masser af ❤❤❤ til jer begge.. men især til dig selvfølgelig 😆 ….. det er aldrig nemt når man går fra hinanden, og slet slet ikke når der er børn involveret! Held og lykke! ✌❤

 • Svar Pernille Lykkegård

  Sender dig en masse varme tanker 💜jeg håber alle i jeres lille klynge, kommer godt ud på den anden side. Stort kram

 • Svar Filippasmom

  Alt det bedste til jer to skønne mennesker ❤️

 • Svar Maria

  Respekt for din måde at melde det ud på. I er et offentligt par som mange har meninger om (på godt og ondt ). Jeg bliver ked af, når du er så venlig at skrive om dit privatliv, at folk kommer med belærende eller endnu værre ondskabsfulde kommentar. Måske betyder det ikke noget for dig – men jeg bliver trist og ked af, at vi danskere har brug for at “brøle” negative ord ud. Min mormor sagde altid ;” hvis du ikke har noget pænt at sige, så hold det for dig selv”. Tak og endnu mere tak for en skøn blog. Held og lykke på vej ud i livet med eller uden partner,. mht din datter tror jeg ikke andet end med din kærlighed vil hun også komme sig over savnet af sin “bonusfar”

  • Svar Lone

   Maria, hvor er jeg enig i dit meget respektfuld indlæg. Det er kloge ord din mormor kom med. Det burde alle efterleve 😁
   Mascha tak for din kærlige og ærlighed måde at være på ❤ Jeg er sikker på Hollie Nolia og du kommer ovenpå igen. Kram

 • Svar Nina

  Et brud er altid frygteligt svært, da man mister sin tætteste kontakt og elsker. Det gør ondt , også selv om man er enig og det sker pga karriere. Jeg ønsker jer begge det bedste, hver for sig. Det er tydeligt for os der følger din blog hver dag, at Andreas og din søde datter har været meget tætte <3 Det er en kæmpe glæde i sig selv :)
  Det bliver nok svært for hende at han ikke er mors kæreste mere.
  Kh Nina.

 • Svar Hanne S

  Det er jeg ked af at høre men i ved bedst. Ønsker jer begge alt det bedste ❤️

 • Svar Malene

  Naaaaaaaaaaaaajjjjj!!!! Av, det gør sku helt ondt at læse, men havde desværre nok set den komme. Jeg får helt en klump i halsen, jeg havde heppet på jer to og tænkt at I ville blive gift og få et barn sammen. Masser af krammere og tanker herfra

  • Svar Slinkypiinky

   Hvordan havde du set den komme, og samtidigt troet de ville blive gift og få barn? 🙄🤔

  • Svar Tine

   Hvordan havde du set den komme ?

   • Svar Malene

    Slinkypinky og Trine. Jeg syntes det var lang tid siden at Mascha havde skrevet om ham og hun svarede aldrig på spørgsmål fra læsere, som spugte om hende og Andreas stadig var sammen(egentlig ikke at det rager nogen) men hvis de VAR sammen, så havde hun nok bekræftet forholdet.
    Men derfor havde jeg vel lov til at håbe en lykkelig fremtid for dem da de var sammen? Der tænkter jeg børn og alt andet skønt:) Jeg har ikke skrevet at jeg havde set det komme for at være “bedrevidende” eller åhh så klog. Jeg er bare super-fan af Mascha:)
    Håber det var svar nok;)

    • Svar sabrina

     Malene… jeg havde også set den – så du er ikke ene om det, små bemærkninger, mangel på samme osv. det er nu møj trist og jeg tænker at det bliver svært for HN håber at andres kan forblive i hendes liv.

     • Malene

      Sabrina, det er faktisk rigtig sødt af dig at skrive;)

 • Svar Anja

  <3 Held og lykke til jer begge :-) NYD det I har haft sammen og tag det med.

 • Svar mia maja wejland

  Æv. i har været hyggelige at følge som par, fordi i virker så forskellige og alligevel så harmoniske sammen..

 • Svar Pernille

  <3

 • Svar Rikke

  Jeg har skrevet det samme til Andreas.

  Det er aldrig nemt når et forhold gå i stykker, men jeg har fuld respekt til jer begge to for at være åbne men også at i klare det uden drama. Jeg følger jer begge to og syntes i er nogle dejlige mennesker – med hjertet det rette sted. Sender jer begge en varm efterårs krammer og håber at i få en fantastisk søndag😊

Efterlad din kommentar

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet