Balladeweekend i jylland

Jeg har været på shopping…

CDO3Annonce – En lille dans… Hvaaaad?? Hvordan prøver man ellers jakker??

Jeg har været til fødselsdags- /åbningsfest i CDO, som er Copenhagen Designer Outlet, der ligger i Taastrup. Det fylder i weekenden 1 år, og skal naturligvis fejres med an masse ekstra gode tilbud og festivas, plus to nye butikker. Pust en ballon op, og jeg står klar som en flitsbue.

Der er i anledningen ekstra gode tilbud i weekenden, så det er afsted med jer, hvis I skal have gode tilbud 🙂

De nye butikker er Kings & Queens og SAMS. Førstnævnte har tøj til både piger og fyre, hvor jeg vil tro de fleste kan finde noget – jeg kan hvert fald sagtens. Da jeg jo selv er udlært i butik, bemærker jeg ret meget hvordan sådan nogle butikker er opbygget, dekoreret og naturligvis priser. Det er virkelig nogle flotte butikker, det skal de have. Der er et stort udvalg i tøj til priser hvor man sparer helt op til 70% – netop fordi det er et outlet. Det betyder jo ikke at tøjet er ringere af den grund, der er massevis af fedt tøj her til efteråret og julefrokosterne.

IMG_6202

Hvorfor laver jeg altid trutmund når jeg prøver tøj?? Det gør da ikke noget godt for situationen, haha 🙂

En ekstra lille sort kan man da altid bruge…

CDO5

IMG_6189

Den anden nye butik der åbnede i CDO ( Copenhagen Designer Outlet ) i torsdags hedder SAMS, og de har mange flotte ting til meget billige priser. Der var pyntet flot op med balloner, og ekspedienterne var toptunede til at forkæle kunderne. Jeg kan bare huske hvor spændende det var at åbne en ny butik, og være en del af det.

IMG_6198

Jeg har altid været vild med at shoppe herretøj, men det gir jo ingen mening lige nu. Her kunne jeg sagtens finde noget til min lillebror, hvis det skulle være… Og det skal de da måske nok. Om ikke andet til jul. Der er både en masse casual tøj, og til når der skal være fest – og fest skal der da være!

Hvad gemmer du dernede frække fyr?? 😉

CDO4

IMG_6228

Jeg gik lige igennem City 2, som CDO er forbundet med. Her havde piger ventet hele dagen på Citybois, der skulle optræde om aftenen. De var SÅ klar på koncert de piger.

IMG_6266

Næste indlæg

Balladeweekend i jylland