Hollie Nolias 3 års fødselsdag

Jeg er ikke sammen med Hollie på hendes fødselsdag!

IMG_4691Århhhh det er svært det her. Hollie Nolia var så syg i går, at vi vidste hun ikke ville kunne tage i vuggestue og blive fejret i dag. Derfor besluttede jeg at hun tog med hjem til mormor og morfar, hvor hun kunne blive pyldret 100% om, hele ugen. Ikke fordi jeg ikke selv ville gøre det, der er ikke noget i hele verden jeg hellere vil, men det er svært med den nye opstart, lige at holde en uges fri med sygt barn, og musen vil SÅ gerne hjem til dem. Så det kom hun. Det betyder at jeg ikke kunne vække hende med morgensang, boller og gaver på sengen i dag, og fødselsdagen i vuggeren er udsat til efter efterårsferien. Øv, det gør helt ondt ind i maven, at jeg slet ikke ser hende i dag. Selvfølgelig har mormor sendt billeder, og vi havde en helt vidunderlig dag i går, hvor vi jo fejrede hende – men alligevel. Jeg ved hun får en skøn uge i jylland, og planen har hele tiden været at mormor skulle komme herover lørdag og holde efterårsferie med os, så der kommer de tilbage. Endda før, hvis ikke jeg kan holde det ud 😉

IMG_4729

 

 

Næste indlæg

Hollie Nolias 3 års fødselsdag